Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Problema la accelerare brusca Land Rover Discovery 2 Td5 automatic 2000

bobby79

Postări Recomandate

Re: Problema la accelerare brusca Land Rover Discovery 2 Td5 automatic 2000

cand a fost schimbat regulatorul de presiune a fost verificat filtrul de sub el din chiulasa?

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

cand a fost schimbat regulatorul de presiune a fost verificat filtrul de sub el din chiulasa?

Asta nu pot sa spun... Știu doar ca a demontat și suportul acela de aluminiu când a schimbat regulstorul

Link spre comentariu

Suportul ala face parte din intreg regulatorul, sub acela in chiulasa e un o-ring si sub el este un filtru metalic fin, ala se mai infunda(a nu se demonta regulatorul fara a avea garnitura metalica noua pregatita ca e unifolosibila), filtrul arata asa

http://s11.postimg.org/jwgcwp1df/MAE100010.jpg

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

• 3 săptămâni mai târziu...

Problema rezolvată!

Cauza plafonarii era electrovalva de lângă turbina. Multumesc tuturor pentru sfaturi. În special domnului Fery care a fost mai mult decât săritor.

Link spre comentariu

Cu placere, mi-ar fi placut sa descrii simptomul mai clar in cazul asta ca daca modulatorul ala e defect nu "infraneza" ci scade turatia si tremura pana iese din "overboost"... bine ca l-ai gasit ca dupa descrierea fenomenului nu mi-as fi dat seama...asa cum spuneam la postarea #19 unui coleg cand fenomenul a fost descris mai bine.

Link spre comentariu

Cu placere, mi-ar fi placut sa descrii simptomul mai clar in cazul asta ca daca modulatorul ala e defect nu "infraneza" ci scade turatia si tremura pana iese din "overboost"... bine ca l-ai gasit ca dupa descrierea fenomenului nu mi-as fi dat seama...asa cum spuneam la postarea #19 unui coleg cand fenomenul a fost descris mai bine.

De tremurat nu pot sa spun ca tremura. Atunci când ajungea la 3000 se plafona. Încerca să treacă și apoi regresa. E greu de descris simptomul.... Iar pe tester a mai dat eroare la pompă și la injectoarele 1 și 4. Acum pe lângă faptul ca mașina se turează peste 3000, mi se pare merge mult mai bine și la turații joase.

Link spre comentariu

Suportul ala face parte din intreg regulatorul, sub acela in chiulasa e un o-ring si sub el este un filtru metalic fin, ala se mai infunda(a nu se demonta regulatorul fara a avea garnitura metalica noua pregatita ca e unifolosibila), filtrul arata asa

http://s11.postimg.org/jwgcwp1df/MAE100010.jpg

Oricum, cred ca nu ar fi rău să verific și filtrul acela.

Link spre comentariu

Asta e cu testerele nededicate pt Td5, pompa nu e supravegheata deci nu poate da eroare iar la modulator trebuia sa fie eroare "overboost" clara si atunci stiam din prima... totodata la caderea modulatorului simptomul in general se manifesta la max 2800 nu 3000rpm... nu-i bai, bine ca s-a rezolvat

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Asta e cu testerele nededicate pt Td5, pompa nu e supravegheata deci nu poate da eroare iar la modulator trebuia sa fie eroare "overboost" clara si atunci stiam din prima... totodata la caderea modulatorului simptomul in general se manifesta la max 2800 nu 3000rpm... nu-i bai, bine ca s-a rezolvat

De testat am testat o la Land atelier București. M a costat 180 lei. Un preț destul de mare, mai mare chiar și decât la reprezentantă. Și acolo mi a dat cele 3 erori despre care am vb.

Link spre comentariu

Poate ai inteles ceva gresit cu "eroare de pompa"... partea de alimentare nu e supravegheata de diagnoza doar bobina releului pompei si arunci codul e "fuel pump relay open load" ceaa ce e releu defect deci pompa nu mai merge deloc.

Link spre comentariu

Poate ai inteles ceva gresit cu "eroare de pompa"... partea de alimentare nu e supravegheata de diagnoza doar bobina releului pompei si arunci codul e "fuel pump relay open load" ceaa ce e releu defect deci pompa nu mai merge deloc.

Asa e. Și pe mine m a surprins. Am citit și eu pe forum ca nu poate fi citită pompa. M am gândit ca fiind un tester dedicat poate sa descifreze mai mult.

Link spre comentariu

Si dedicat fiind nu poate sa descifreze ceva ce nu exista saracul:wink: ... poate nici cei ce l-au citit nu au inteles

Link spre comentariu

Si dedicat fiind nu poate sa descifreze ceva ce nu exista saracul:wink: ... poate nici cei ce l-au citit nu au inteles

Asa e.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare