mauro Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 (editat) Bună ziua,îmi cer scuze dacă am postat unde nu trebuie,sunt nou pe forum :) Dacă mă puțeți ajuta și pe mine cu o informație ? De curând mi-am cumpărat o diagnoză launch x431 v pro,însă nu am idee dacă pot afla într-un fel cu aceasta numărul km de la mașină. Am căutat peste tot și nici urmă de așa ceva. Se poate afla sau nu ? Să știu să nu mai caut ore în șir fără niciun rezultat,mulțumesc ! Editat Martie 21, 2017 de mauro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: Diagnoză launch x431 v pro N-are manual de instructiuni....? REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Martie 21, 2017 Partajează Postat Martie 21, 2017 Re: Diagnoză launch x431 v pro Ti-am explicat pe PM ce si cum. Ca sa poti sa pui un tester pe masina trebuie sa detii si un bagaj de cunostinte in domeniu, foarte greu asimilabil (procedurile sunt diferite). consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate