grigsilviu Postat Martie 24, 2017 Partajează Postat Martie 24, 2017 Salutare, Dupa mai multe cautari am decis sa comand in germania pivoti inferiori si superiori. De aici am comandat https://www.teilestore.de Cost pentru 4 pivoti cu transport si fara tva = 44 euro mi se pare super pret. Nu mai pui ca cei inferiori sunt si cu gresor. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
blavenstein Postat Martie 25, 2017 Partajează Postat Martie 25, 2017 Re: Pivoti pentru Discovery 2 TD5 Distractie placuta la schimbarea lor,este horor,sfatul meu este sa demontezi puntea ca este mai usor decat sa lucrezi cu puntea pe masina,ai 5 suruburi de desfacut in plus tractari auto profi cu o vechime de peste 18 ani tel 0744621055 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mariusg Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Pivoti pentru Discovery 2 TD5 Nu am schimbat asa ceva in viata mea. Chiar a fost nevoie la tine? Land Rover Discovery 2 V8 Automatic -Thor Land Rover Discovery 2 Td5 Manual - Phoenix www.lroc.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Martie 27, 2017 Partajează Postat Martie 27, 2017 (editat) Re: Pivoti pentru Discovery 2 TD5 La a mea cand a implinit vreo 200.000km au trebuit schimbati toti ca erau varza, eu am luat masina cu 150.000 deci nu stiu daca mai erau cei din fabrica sau nu...eu am pus de Lemforder si dupa 60.000 inca sunt in regula...nu prea inteleg faza cu horror ca mecanicul meu i-a schimbat pe toti cu masina pe elevator fara probleme Editat Martie 27, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
grigsilviu Postat Martie 27, 2017 Autor Partajează Postat Martie 27, 2017 Re: Pivoti pentru Discovery 2 TD5 Nu am schimbat asa ceva in viata mea. Chiar a fost nevoie la tine? Inca nu dar masina are 218000km si cand am sa montez noul sasiu voi montat absolut tot nou si din acest motiv ma apuc de achizitia tuturor pieselor. Silviu Grigore Tel.: 0760.654.468 / Gratis nu exista, ieftin nu rezista :wink: E-mail: grigsilviu@gmail.com Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate