Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Sfat - Discovery 1

RaduIonut

Postări Recomandate

Salut tuturor. Fac o mica 'introducere'. Desi urmaresc forumul de ceva vreme, sunt nou ca si utilizator. Am doar 21 de ani, dar pot afirma ca am acumulat ceva experienta in domeniul off road, atat ca sofer cat si pe parte mecanica. Am inceput pe un papuc 1.9D 4x4 pe la 16 ani, incet incet cu frica am inceput sa-l bag cat se poate in noroaie, paduri, isi face treaba bine dar pana la o limita:)) am mai avut si samurai, pajero 2.5, am mers si cu isuzu trooper 3.1D, dar am ajuns la situatia in care am nevoie de un compromis intre putere, consum, spatiu, intretinere.

Asa ca am apelat la un prieten care are cu Discovery 1 din 94, 2.5 diesel, 7 locuri, de care vreau sa va spun ca am ramas placut impresionat de felul cum tragea si cum s-a comportat pe unde l-am purtat. Din cate am mai citit si pe forum si interesat din diferite surse, e o masina fiabila, consum relativ bun, piese se gasesc usor...

As opta tot pentru un discovery 1, 2.5 diesel, an 96-97, pentru ca din tot ce am citit avantajul fata de discovery 2, este ca nu are parte de atata electronica ce poate sa fie mai putin fiabila, senzori 'sensibili' la apa, umezeala etc. Precizez ca masina va fi folosita pentru patrula in fond forestier, vanatoare, si diferite munci.

L-as putea aduce din Anglia deja cu snorkel, cauciucuri tip simex, inaltat.

Astept cu nerabdare si opiniile voastre, orice sfat e binevenit! Multumesc anticipat!:cl

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Sfat - Discovery 1

Poti afla si de aici si de dincolo de la noi orice te intereseaza...posibil ca aici sa gasesti mai multa informatie tehnica (fiind un forum mai mare) iar dincolo mai multa caterinca si voie buna...

Orice mecanic fara doua maini stangi si cu un strop de creier se descurca cu Disco 1 care e un tractor cat se poate de clasic.

PS

Am presupus ca in postarea lui Razvan s-a referit la forumul nostru monomarca http://www.lroc.ro care nu reprezinta o concurenta pentru acest forum-mama-tata...Incerc sa inteleg de ce a fost moderata postarea si-mi da cu virgula...daca trebuie sa ne jucam fiecare in curtea lui si nu mai avem voie sa batem mingea in curtea scolii spuneti si ne conformam!:al

Discovery 4 2010

Discovery 2 2000

Defender 90 1997

Link spre comentariu

Poti afla si de aici si de dincolo de la noi orice te intereseaza...posibil ca aici sa gasesti mai multa informatie tehnica (fiind un forum mai mare) iar dincolo mai multa caterinca si voie buna...

Orice mecanic fara doua maini stangi si cu un strop de creier se descurca cu Disco 1 care e un tractor cat se poate de clasic.

PS

Am presupus ca in postarea lui Razvan s-a referit la forumul nostru monomarca http://www.lroc.ro care nu reprezinta o concurenta pentru acest forum-mama-tata...Incerc sa inteleg de ce a fost moderata postarea si-mi da cu virgula...daca trebuie sa ne jucam fiecare in curtea lui si nu mai avem voie sa batem mingea in curtea scolii spuneti si ne conformam!:al

Daca raspunsul lui Razvan ar fi fost la fel de sincer si de complet ca al tau atunci n-ar fi fost cenzurat, dar cand tot ce se poate recomanda este un alt forum, asta nu mai are de-a face cu faptul ca ambele forumuri se afla intr-o buna relationare.

Pe de alta parte, sper ca ai observat ca e prima oara cand am o astfel de reactie vis-a-vis de link-ul catre forumul Land Rover.

Link spre comentariu

Daca raspunsul lui Razvan ar fi fost la fel de sincer si de complet ca al tau atunci n-ar fi fost cenzurat, dar cand tot ce se poate recomanda este un alt forum, asta nu mai are de-a face cu faptul ca ambele forumuri se afla intr-o buna relationare.

Pe de alta parte, sper ca ai observat ca e prima oara cand am o astfel de reactie vis-a-vis de link-ul catre forumul Land Rover.

Cu tot respectul .. de lipsa de sinceritate .. ma pot acuza doar cei care nu ma cunosc.. si tu nu ma cunosti .. si de aceea nu ma supar pe tine.

Am si mentionat in postarea mea ca pentru informatii specifice poate intra la lroc....fiind un site dedicat LR.

Nu incerc sa minimizez aportul forum club 4x4... unde intru si de 20 de ori pe zi si de unde am invatat multe ..il indreptam pe om specific atata tot.

Daca faci un exercitiu de sinceritate ..interventia ta a fost pripita.

Oricum ....cum considerati ...eu sunt impacat.. caci ma cunosc..si sunt sincer:wink:

Editat de Razvan Dinescu

Former LR Disco 1 2.0 MPI GSS

Actual: Nissan Patrol Y61 SWB 2.8

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare