avolocaru Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Rog si eu colegii care utilizeaza scule pneumatice sa-mi recomande o marca. Ma intereseaza scule durabile si de calitate. Nu vreau sa aud de cine stie ce trasnai luate de la Lidl... Merci! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Martie 30, 2017 Partajează Postat Martie 30, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Hazet, Beta sau orice producator se scule profesionale. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
criscretzu Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Chicago Pneumatic .Folosesc pistol impact 1/2 , flex, masina de slefuit rotativa . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Multumesc pentru raspunsuri! Paul, "orice producator de scule profesionale" nu ma multumeste. Prefer sa-mi dai un exemplu din experienta proprie, scule pe care le-ai folosit indelung, chinuit si tot folosit. Nu caut neaparat "best of the best" cat ceva de calitate buna cel putin. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Multumesc pentru raspunsuri! Paul, "orice producator de scule profesionale" nu ma multumeste. Prefer sa-mi dai un exemplu din experienta proprie, scule pe care le-ai folosit indelung, chinuit si tot folosit. Nu caut neaparat "best of the best" cat ceva de calitate buna cel putin. Inainte de toate, trebuie sa acorzi maxima atentie compresorului care va actiona acele scule! Astfel, cu un compresor corespunzator, poti face treaba buna in regim de hobby si cu sculele din Lidl! Daca deja ai compresorul, va trebui sa-ti alegi sculele in functie de el! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxian paul Postat Martie 31, 2017 Partajează Postat Martie 31, 2017 (editat) Re: Recomandare scule pneumatice Am chei fixe si inelare Hazet din perioada 1930-1940 si au fost folosite in regim profesional atelier auto(intretinere camioane) si sunt in stare buna si acum, pneumatice de la Hazet nu am personal dar am vazut ateliere de top dotate cu asa ceva. Pentru uz personal un compresor cu debit suficient si calitate superioara plus scule de calitate superioara nu renteaza financiar. Editat Martie 31, 2017 de maxian paul Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Martie 31, 2017 Autor Partajează Postat Martie 31, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Colegii! compresorul il alegi in functie de scule si numarul lor, nu invers. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
avolocaru Postat Iunie 7, 2017 Autor Partajează Postat Iunie 7, 2017 Re: Recomandare scule pneumatice Am ales ce am gasit la indemana! adica Unior si Rodcraft! Se poate inchide! Multumesc colegilor de sfaturi! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate