Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Recomandare scule pneumatice

avolocaru

Postări Recomandate

Re: Recomandare scule pneumatice

Multumesc pentru raspunsuri! Paul, "orice producator de scule profesionale" nu ma multumeste. Prefer sa-mi dai un exemplu din experienta proprie, scule pe care le-ai folosit indelung, chinuit si tot folosit. Nu caut neaparat "best of the best" cat ceva de calitate buna cel putin.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Multumesc pentru raspunsuri! Paul, "orice producator de scule profesionale" nu ma multumeste. Prefer sa-mi dai un exemplu din experienta proprie, scule pe care le-ai folosit indelung, chinuit si tot folosit. Nu caut neaparat "best of the best" cat ceva de calitate buna cel putin.

Inainte de toate, trebuie sa acorzi maxima atentie compresorului care va actiona acele scule! Astfel, cu un compresor corespunzator, poti face treaba buna in regim de hobby si cu sculele din Lidl!

Daca deja ai compresorul, va trebui sa-ti alegi sculele in functie de el!

It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! icona%20(200).gif

Link spre comentariu

Am chei fixe si inelare Hazet din perioada 1930-1940 si au fost folosite in regim profesional atelier auto(intretinere camioane) si sunt in stare buna si acum, pneumatice de la Hazet nu am personal dar am vazut ateliere de top dotate cu asa ceva. Pentru uz personal un compresor cu debit suficient si calitate superioara plus scule de calitate superioara nu renteaza financiar.

Editat de maxian paul
Link spre comentariu

• 2 luni mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare