Iancu Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Bara spate - Hilux, fati-o singur ! eram stresat deoarece trebuia sa merg la sibiu cu o platforma sa mi cumpar un isuzu trooper ptr piese si NU AVEAM CARLIG ! am tot intrebat in sta in dta nu face nimeni ca nu au voie trebuiesc agreeate rar cu proiect si alte chestii... m am dus la un depozit materiale care vindea teava rectangulara, si dupa ce am cumparat gresit 3 ml de 10x10 cm , m am hotarat sa cumpar 6 x 12 cm. se data asta nu mi-a mai impus cata sa cumpar ! am vorbit cu un maistru de la atelierul care -l aveau un incinta si i-am aratat o pe ce-a originala -care era deja ruginita dupa 5 ani de folosinta ! mi-a sudat-o la capete , nu inainte de a turna pe tot interiorul tevii -grund, grupa mare - am grunduit-o de 2 ori , am gasit o vopsea "" trei intr una" si am dat-o de 3 odi _ a iesit brici , problema era cu" suportul '' , ptr ca la bull barul de pe fata am vazut ca era prins de sasiu ! aici intervine -maiestria mastrului - am cumparat o platbanda groasa de 11mm si am luat niste prezoane de raba dintr-alea super mari - maistrul a copiat suportii existenti -iar eu am venit cu ideea sa -i indoim in ''L'' -bineinteles cu prindere dubla pe sasiu -si acolo trebuiesc schimbate prezoanele -aveaun pas special !- si ca sa intaresc -beton - cele doua brate ale barii noi, le am facut o traversa fixa tot din platbanba groasa si am prins-o cu prezoane ! apoi am prins carligul de remorcare - floare la ureche - a mai fost problema si cu priza ptr platforma -dar mi-a rezolvat-o un baiat de la o firma de alarme - aici m-a costat 160 roni, c am mult !! A IESIT SUPER TARE si la propriu si la figurat ! la orice service imi lual 200/300 E , iar cum am bibilit -o eu, nu o facea nici un meserias ! nu cred ca am poze dar daca primesc cereri ... cu placere ! iancu4x4@yahoo.com 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! Pune poze neaparat , dar pune si cu Isuzurile tale pt. ca suntem tare curiosi. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! Ca sa zic asa :less Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! mie nu-mi prea place sa mi-o fac singur.. :sr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Iancu Postat Octombrie 22, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! am incercat dar nu incarca decat f greu ! merg la browes si apoi aleg pozele , dar nu le ia ,cred ca s f marI! oricum voi mai incerca intr un fel sau altul ! 0722 249 770 / 0785 33 63 43 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 22, 2008 Partajează Postat Octombrie 22, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! am incercat dar nu incarca decat f greu ! merg la browes si apoi aleg pozele , dar nu le ia ,cred ca s f marI! oricum voi mai incerca intr un fel sau altul ! Pentru redimensionarea pozelor foloseste informatiile de aici: viewtopic.php?f=1&t=1810 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mickey3 Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! ce trebuia sa mai faci , sa bagi niste 'camasi ' in interiorul sasiului ,pe surub , pt ca atunci cand strangi suruburile sa nu aplatizezi sasiul ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
pretorian Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: Bara tractare Hilux , fati-o singur ! Salut, ma intereseaza si pe mine, daca poti pune poze sa vedem cum a iesit ar fi bine Toyota Hilux Vigo 2.5 Can Am 800 LTD Nu incerca sa alergi mai tare decat poate ingerul tau pazitor sa zboare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate