dandoru Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Nu am scris pana acuma ca am avut contul suspendat, dar sa rezolvat. Am montat pe un Jimny 2007 o suspensie ProComp+arcuri Mad si sunt multumit de rezultat. In cateva cuvinte este mai rigida pe sosea dar mai flesibila in teren. Am mai montat un snorkel si am mai multa putere. Mai trebuie gume dar nu stiu ce sa pun ca stau prost cu bani. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Eu am pus telescoape si arcuri OME, astept sa-l incerc si o sa-l incalt cu BFG MT de 215/75/15. Problema mea cea mai mare este ca nu gasesc bucse , am gasit oferta numai bucse impreuna cu tendoane. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Farfarello Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Eu am montat pe Samurai BFGoorrich 215/75/15 MT...si este ok, dar nu pentru chestii hard. Daca intri in noroi mare...nu mai iesi...solutia e copii Simex....depinde ce vrei sa faci cu Jimny-ul. Bogdan, Facebook: Suzuki Restore Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Sorin Pintea Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! si eu am BF 215 75 dar e mai bun Malatesta Kaiman Da un PM lui Unimoq Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Am vrut BFG MT dar sunt foarte scumpe(550 RON). Stie cineva o solutie mai ieftina de MT 215/75/15 , adica 50/50. Nu am gasit nimic dimensiunea asta MT. Eu merg mult pe asfalt si trebuie sa gasesc ceva gen BFG MT, cred ca este cel mai bun profil. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator kecske Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Cooper este mai eftin dar nu cu mult. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
atar Postat Octombrie 23, 2008 Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Te poate ajuta Faitonu "Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Octombrie 23, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 23, 2008 Re: Suspensie Procomp! Unde gasesc Cooper? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Suspensie Procomp! cu cati cm s-a ridicat masina ??? si...,ce tip de snorkel ai montat,nu stiu cat de multa putere in plus iti da, am un set de Pneus resapate ,imitatie BFG M/T 215/80/15 , uzate 40 % , 4 buc , rezerva noua. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Octombrie 24, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: Suspensie Procomp! Masina sa ridicat cu 6 cm, si merge mai bine de cand am montat snorkelul de la TJM dar nu stiu cata putere ia dat. Cauciucuri vreau numai noi. Daca este interesat cineva mai am o suspensie noua completa. Cu gumele am rezolvat am comandat BFG ALL TERRAIN la 448 RON. Eu zic ca pretul este bun. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Suspensie Procomp! Am pus azi anvelope BFG All Terraain si nu am putut sa las si flansele ca atinge. Stie cineva de unde mai iau o anvwlopa 215/75/15 ca astia de la Auto-Soft au adus decat 4 bucati? Daca cineva este interesat de flanse am de vanzare. O sa pun si pozzze. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 13, 2008 Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Suspensie Procomp! ...unde atinge cu flansele ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Noiembrie 13, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 13, 2008 Re: Suspensie Procomp! Nu flansele ating si anvelopa in bara fata. Am avut 205/70/15 si am pus 215/75/15 si am ridicat masina sin suspensie 6 cm. Dar fara flanse merge, cu toate ca cu flanse statea mai bine pe sosea. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Suspensie Procomp! ca sa nu mai frece in aripa trebuie sa ridici caroseria, sau....varianta "flex" :dr3 care nu cred ca te intereseaza :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Suspensie Procomp! si atunci vei putea folosi si flansele, care zic eu...te avantajeaza putin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 14, 2008 Partajează Postat Noiembrie 14, 2008 Re: Suspensie Procomp! ..... defapt chiar mai mult ! smile pe linga flex ..... se potriveste cea de la jimny 2005 care nu e asa de joasa sau DG vinde un spoiler pt gume pina la 33 zoli ......pe mine ma enerveaza la culme spoilerul ala ( am 2006) lam frecat de citeva ori ........ cred ca tai din el Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Suspensie Procomp! Solutia ieftina e flexul iar cea eleganta o bara cu bun gust :grin: Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Suspensie Procomp! asta tzi-o place ???? :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Figo Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Suspensie Procomp! am uitat poza :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 15, 2008 Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: Suspensie Procomp! asta e solutia mea Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Suspensie Procomp! frumoasa bara si robusta,....dar iar vad telescopul de directie :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Suspensie Procomp! Nu e prea expus amortizorul de directie? Ma gandesc ca un impact cat de mic cu o cioata sau un bolovan, o sa pice... In rest, arata bine masinuta :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator reallifehunter Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Suspensie Procomp! vezi amortizorul pt ca e galben si sare in ochi.E mai sus decat puntea,te asigur eu,acu daca iau un bolovan urias in plin...ori rup puntea ori amortizorul care e in fata lui,mai conteaza..?dar daca iau unul si mai mare,rup si bara de directie...daca e mai sus decat puntea nu ma mai intereseaza ca se vede,plec de la premiza ca iau sub roti ceea ce e mai jos decat puntea sau chiar decat diferentialul mai bine zis care e cel mai jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dandoru Postat Noiembrie 16, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Suspensie Procomp! Figo, amandoua solutiile imi plac si cred ca taiatul bari este mai ieftin si cred ca asta o sa fac. Mai trebui sa pun si un amortizor de directie. Nu stiu cat de eficace este. Maine daca am timp trec pe la Ionut sa luoam o hotarare. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
terrano Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: Suspensie Procomp! Mie bieleta si bara stabilizatoare imi par parca cele mai sensibile puncte in partea din fata. E drept ca nu e o piesa vitala, adica masina merge mai departe. Suzuki Jimny 1,3, an1999 Nissan Terrano II, 2,7 TDI, an2001 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate