suzuker Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 Mi-am luat si eu pina la urma statie CB, am vazut ca pe canalul nostru (16) sint cam multe interferente. Voi pe ce canale mai folositi, as vrea sa fac niste probe... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 cel mai bine o probezi pe 22. vb cu tiristi si vezi si cit bate :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 25, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 25, 2007 asta am facut primul lucru :wink: Am vazut ca merge citiva km in oras, oricum eram pe baterii si nu emiteam prea puternic. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 asta am facut primul lucru :wink: Am vazut ca merge citiva km in oras, oricum eram pe baterii si nu emiteam prea puternic. ptr betoanele din buc e super bine.la munte va bate mult mai mult :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 25, 2007 Partajează Postat Iunie 25, 2007 hai ca maine i-mi pun si antena pe blocul unde am magazinu Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate