Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

(Tele)comanda SLS pt D2

sierrafery

Postări Recomandate

Salut, pt posesorii de D2 cu SLS:

eu vreau sa imi cumpar o comanda SLS de pe ebay si ma cunosc de pe alt forum cu gagiul care le face, daca mai e cineva interesat pot sa comand pana la 4 bucati cu transport 3 Lire pt toate(eu comand oricum deci daca vrea cineva costa doar cat e pe ebay, e vorba de asta: http://www.ebay.com/itm/162459011090?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT la care se poate monta in paralel pe switch sau in loc de el o telecomanda de genul asta: http://www.ebay.com/itm/172492979418?rmvSB=true .... asta in loc de telecomanda dedicata pt suspensie care e scumpa de noua si SH nu se prea gasesc

daca e cineva interesat sa raspunda aici si vom lua legatura apoi

telecomanda respectiva avand 4 canale se poate lega pe un circuit si in paralel cu butonul de deschidere usi de pe bord pentru cazul in care moare receptorul si butucul nu lucreaza din cheie(am mai vazut faza asta)

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: (Tele)comanda SLS pt D2

E util pt cei care trag remorci grele ca se dezumfla pernele din comanda sa fie mai usor de agatat pe carlig sau de bagat obiecte grele in portbagaj sau cazul meu daca ii pun rotile care sunt putin mai mari atinge putin cu tavanul la intrare in garaj si vrau s-o las mai jos in momentul ala... chestii de astea

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Nu se gaseste o schema pe net sa incercam sa facem cateva , din poza nu pare foarte sofisticata ?

LE: Se pare ca se merita luata de pe ebay direct , eu schema nu am gasit decat ceva mai sofisticat decat 1 ci un tranzistor si un buton .

Editat de mike870

LandRover Discovery 2 TD5

Dodge Nitro 2.8 CRD

Link spre comentariu

Eu stiu cum se poate face fara CI doar cu diode dar implica accesarea mai multor circuite... eu am conlucrat cu tipul ala pe landyzone ca nu stia el niste chestii cum merg la SLS..... in schimb eu nu stiu cum sa lucrez cu arduino(cu toate astea nu am cota parte din afacere). El a identificat semnalul ce pleaca de la BCU spre SLABS simuland cu arduino si schema de fapt lucreaza pe un singur fir pe inputul asta, asta e mica smecherie, un generator de semnal PWM.... totul se bazeaza pe acest principiu de functionaare din RAVE:

SLABS raise/lower

Before enabling a SLS vehicle raise/ lower request, the BCU checks the logical condition of the following inputs:

l Ignition state.

l SLABS raise request.

l SLABS lower request.

If the ignition switch is in position 0 or I, the vehicle raise/ lower request is off.

With the ignition switch in position II, and the 'SLABS raise' request and 'SLABS lower' request both off, the vehicle

raise/ lower request output is driven at 25 Hz with a 50% duty cycle and the vehicle height remains unchanged.

If the 'SLABS lower' request input is on, the vehicle raise/lower request output is driven at 25 Hz with a 25% duty cycle,

lowering the vehicle.

If the 'SLABS raise' request input is on, the vehicle raise/lower request output is driven at a 25 Hz with a 75% duty

cycle.

Editat de sierrafery

Link spre comentariu

Schema cu andruino am vazut-o si eu si pare foarte complicata ( fata de cealata varianta) si probabilitatea de a se defecta in timp e mai mare , daca nu pus smirghel pe ci se poate copia cea de pe ebay .

LandRover Discovery 2 TD5

Dodge Nitro 2.8 CRD

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare