sierrafery Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 (editat) Salut, pt posesorii de D2 cu SLS: eu vreau sa imi cumpar o comanda SLS de pe ebay si ma cunosc de pe alt forum cu gagiul care le face, daca mai e cineva interesat pot sa comand pana la 4 bucati cu transport 3 Lire pt toate(eu comand oricum deci daca vrea cineva costa doar cat e pe ebay, e vorba de asta: http://www.ebay.com/itm/162459011090?_trksid=p2055119.m1438.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT la care se poate monta in paralel pe switch sau in loc de el o telecomanda de genul asta: http://www.ebay.com/itm/172492979418?rmvSB=true .... asta in loc de telecomanda dedicata pt suspensie care e scumpa de noua si SH nu se prea gasesc daca e cineva interesat sa raspunda aici si vom lua legatura apoi telecomanda respectiva avand 4 canale se poate lega pe un circuit si in paralel cu butonul de deschidere usi de pe bord pentru cazul in care moare receptorul si butucul nu lucreaza din cheie(am mai vazut faza asta) Editat Aprilie 14, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 14, 2017 Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Poți sa mi spui mai exact care e utilitatea lui? As lua și eu unu :) Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 14, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 14, 2017 Re: (Tele)comanda SLS pt D2 E util pt cei care trag remorci grele ca se dezumfla pernele din comanda sa fie mai usor de agatat pe carlig sau de bagat obiecte grele in portbagaj sau cazul meu daca ii pun rotile care sunt putin mai mari atinge putin cu tavanul la intrare in garaj si vrau s-o las mai jos in momentul ala... chestii de astea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bobby79 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Am înțeles... Iau și eu una. De fapt ambele. Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Aprilie 15, 2017 Partajează Postat Aprilie 15, 2017 (editat) Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Nu se gaseste o schema pe net sa incercam sa facem cateva , din poza nu pare foarte sofisticata ? LE: Se pare ca se merita luata de pe ebay direct , eu schema nu am gasit decat ceva mai sofisticat decat 1 ci un tranzistor si un buton . Editat Aprilie 15, 2017 de mike870 LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 15, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 15, 2017 (editat) Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Eu stiu cum se poate face fara CI doar cu diode dar implica accesarea mai multor circuite... eu am conlucrat cu tipul ala pe landyzone ca nu stia el niste chestii cum merg la SLS..... in schimb eu nu stiu cum sa lucrez cu arduino(cu toate astea nu am cota parte din afacere). El a identificat semnalul ce pleaca de la BCU spre SLABS simuland cu arduino si schema de fapt lucreaza pe un singur fir pe inputul asta, asta e mica smecherie, un generator de semnal PWM.... totul se bazeaza pe acest principiu de functionaare din RAVE: SLABS raise/lower Before enabling a SLS vehicle raise/ lower request, the BCU checks the logical condition of the following inputs: l Ignition state. l SLABS raise request. l SLABS lower request. If the ignition switch is in position 0 or I, the vehicle raise/ lower request is off. With the ignition switch in position II, and the 'SLABS raise' request and 'SLABS lower' request both off, the vehicle raise/ lower request output is driven at 25 Hz with a 50% duty cycle and the vehicle height remains unchanged. If the 'SLABS lower' request input is on, the vehicle raise/lower request output is driven at 25 Hz with a 25% duty cycle, lowering the vehicle. If the 'SLABS raise' request input is on, the vehicle raise/lower request output is driven at a 25 Hz with a 75% duty cycle. Editat Aprilie 15, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Mosor Postat Aprilie 16, 2017 Partajează Postat Aprilie 16, 2017 Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Salutare,si...Paste Fericit! Dac ajuta pe cineva,eu am telecomanda originala,asa am cumparat masina. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Aprilie 17, 2017 Partajează Postat Aprilie 17, 2017 Re: (Tele)comanda SLS pt D2 Schema cu andruino am vazut-o si eu si pare foarte complicata ( fata de cealata varianta) si probabilitatea de a se defecta in timp e mai mare , daca nu pus smirghel pe ci se poate copia cea de pe ebay . LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate