jineas Postat Aprilie 21, 2017 Partajează Postat Aprilie 21, 2017 Dupa modelul colegilor de la Nissan , as vrea sa facem un recensamant al membrilor forum.club4x4 care sunt posesori de Daihatsu.Am sa incep eu : Jineriu Andrei, Botosani ,Jud Botosani, 0743572647 mail : jineriu_andrei(@)yahoo.com Daihatsu Feroza 1993 1.6 16v "Ferozaurul" http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93541-Ferozaurul "If you see someone repairing a Daihatsu, call 112. Daihatsu don't have problems " Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adrian.mares Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 (editat) Re: Recensamant posesori Daihatsu Va salut! Ma numesc Adrian Mares, din localitatea Maneciu, am 31 de ani, pasionat de off-road. conduc un Daihatsu Feroza din 1989 cu cateva modificari. Imi este de foarte mare folos deoarece am cateva gradini unde pot ajunge foarte greu, iar aceasta jucausa imi faciliteaza accesul la ele pt ingrijirea lor si celelalte activitati, cosit si transport fanul. Nu in cele din urma drumetii impreuna cu familia si prietenii nostri. contact. adrian.mares1000"gmail.com. Editat Mai 9, 2017 de adrian.mares Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zen Postat Decembrie 14, 2017 Partajează Postat Decembrie 14, 2017 (editat) Re: Recensamant posesori Daihatsu Salutare Calin Vancea - Oradea si sunt nou proprietar de Daihatsu Feroza 95 cp an 1997. Ideea e ca m am saturat sa depind de altii cand plec la munte si sau fiu doar copilot(si asa te prinde microbul :) ) Editat Decembrie 14, 2017 de zen Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate