raresr Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 De unde as putea cumpara un tester pentru disco 2 td5 , si ce ma sfatuiti sa iau . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 26, 2017 Partajează Postat Aprilie 26, 2017 (editat) Re: tester -diagnoza direct de la sursa: https://nanocom-diagnostics.com/shop/product/ncom02 , despre ce stie aici https://nanocom-diagnostics.com/product/ncom02-discovery-ii-td5-kit Editat Aprilie 26, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 (editat) Re: tester -diagnoza Eu mi-am comandat De la Paddock un tester :" Icarsoft LR II ", azi il primesc,( revin cu o parere) sper sa fie bun de ceva , ma mir ca o sa fie asa bun la 130 de lire dar , m-am riscat :grin: Editat Aprilie 28, 2017 de calbazuc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: tester -diagnoza Eu mi-am comandat De la Paddock un tester :" Icarsoft LR II ", azi il primesc,( revin cu o parere) sper sa fie bun de ceva , ma mir ca o sa fie asa bun la 130 de lire dar , m-am riscat :grin: Trebuia sa intrebi inainte...alea sunt varza, a mai fost discutat pe forum ca Td5 nu e OBD2 deci orice tester care afirma ca e OBD2 nu e bun pt Td5... un exemplu: https://www.landyzone.co.uk/land-rover/icarsoft-i930-on-td5.279411/#post-3464423 ..poate ai noroc si au mai updatat softwareul atunci eventual o sa vezi datele alea si coduri de eroare dar eu nu m-as baza pe ele, popsibil sa poti citi codurile de pe ABS si SRS, cam atat NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
calbazuc Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: tester -diagnoza L-am luat mai mult pentru Range l322 , Ciudat, pe net vazutem destul de multe review-uri pozitive in legatura cu acest tester, dar ma rog, cand il primesc o sa vad ce si cum si poate poate nu o sa vin inapoi cu , coada intre picioare afirmand contradictiile Dumneavoastra :ha3 :ha1 Cu deosebit respect. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: tester -diagnoza Asa daca mai ai inca un LR de generatie mai noua atunci nu e problema, pe L322 va merge pt diagnoza iar la D2 macar esti acoperit pe partea de ABS si eventual cutie automata daca asta ai(ca din profil nu se vede) NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mike870 Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: tester -diagnoza A probat cineva SDD JLR vreuna din variante ? LandRover Discovery 2 TD5 Dodge Nitro 2.8 CRD Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Aprilie 28, 2017 Partajează Postat Aprilie 28, 2017 Re: tester -diagnoza Tot OBD2 e, va merge pe modele diesel dupa 2006 sau pe benzinare la motorizare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate