maxim007 Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Buna colegi, am si eu un Ferozaur 95, si e stock deocamdata... Mă bate gândul sa il încalt cu un set de Silverstone 31 10.5 15 pe ceva jante de suzuki întoarse...(fiind neresapate,exista avantajul greutății...unde un 235 reapar cred ca e la fel de greu cat un Silverston 31) sau ma înșel?? Am rugămintea la voi, care poate aveti astfel de mărimi,ce modificari sunt necesare in prealabil? Cu siguranta un Body Lift...de cat e necesar? Si suspension lift? Cum? Si o alta intrebare, duc punțile de Feroza anvelope pe 31? Stiu ca sunt mari, si ca au stress mare pe punți, dar vorbind real,le duce la off road? Sau trebuie umblat la rapoarte? Si tot intrebare lămuritoare, pe puntea față se pot "adapta" MRL-uri Manuale de la alta masina (gen samurai,vitara,jimmy...)? Sau la Feroza merg DOAR AVM-utile? Va multumesc de eventualele sfaturi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
perca_felician Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? mlr se gasesc si aisin,nu sunt de acord cu body lift dar chiar da reusesti sa le bagi nu cred ca te ajuta motorul si dupa parerea mea grupul fata e firav toyota bj 70 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? Feroza nu e facuta pentru roti mari :ha:. Nu poti sa pui roti de 31 sau mai mari , astea sunt pentru patroale , G-uri , Lc-uri. Partenerul meu de ture are Feroza si e pe Simex de 29 inch. Mergem exact prin aceleasi locuri , si el si eu cu Patrolu. A pus masina pe simexuri in vara lui 2016 si sunt simexuri de 29 inch , de atunci a schimbat deja 2 grupuri fata . Pana la urma orice iti spunem noi , tu tot cum vrei faci , dar daca ai de gand sa pui masina pe simex , fara sa schimbi punti si motor , eu zic ca maxim un 29 inch si chiar si asa o sa o mai busesti. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
maxim007 Postat Aprilie 30, 2017 Autor Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? Va multumesc deocamdata... Ideea de simexuri (si mai ales Silverston) era doar din simplu motiv al greutății lor... Dealtfel as monta si 31 lat profil de MT...Nu asa agresivă si silverstonul... Nici asa nu ar merge?poate BFG KM2? Mersi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? Va multumesc deocamdata... Ideea de simexuri (si mai ales Silverston) era doar din simplu motiv al greutății lor... Dealtfel as monta si 31 lat profil de MT...Nu asa agresivă si silverstonul... Nici asa nu ar merge?poate BFG KM2? Mersi. Prietenul meu are Feroza de 2-3 ani. Cam un an jumatate a fost pe Maxxis Treppador radial ( se numeste Trepadorul cel cuminte daca nu ma insel ) de 30 inch. Nu a avut absolut nici o problema la transmisie. Cum a trecut pe simex cum au aparut problemele. Cu MT nu o sa poti face ce poti face cu simexuri din pacate :(. Poate te ajuta alti posesori de feroza cu mai multe informatii. Eu cred ca mai bine simexuri mai mici decat MT uri mari. In alta ordine de idei ca sa iti raspund la intrebare: masina prietenului meu a fost pe MT-uri de 30 , deci ma gandesc ca si pe cele de 31 ar trebui sa le poata duce masina. Numa sa incapa. Mai bine incerci inainte sa cumperi sa ceri ajutorul cuiva din zona ta si sa faci o proba sa vezi daca intra. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat Aprilie 30, 2017 Partajează Postat Aprilie 30, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? Va multumesc deocamdata... Ideea de simexuri (si mai ales Silverston) era doar din simplu motiv al greutății lor... Dealtfel as monta si 31 lat profil de MT...Nu asa agresivă si silverstonul... Nici asa nu ar merge?poate BFG KM2? Mersi. In primul rand trebuie sa ne spui ce vrei sa faci cu masina. BFG km2 nu e un MT prea versatil din pacate . Crede-ma avut BFG KM2 timp de vreo 7 ani pe doua masini diferite. Ce pot sa iti spun despre el . Pe strada se comporta bine si arata bine si se uzeaza greu. In off road din pacate dupa ce l-am testat cam in toate genurile posibile nu pot sa il recomand decat pentru forestiere usoare sau rock climbing ( aici merge si la foarte greu ) din pacate nici asta nu prea iti ieste de folos pentru ca pentru rock climbing nu prea se preteaza Feroza , trebe Patroale , Rubicoane , G , alea , alea . BFG km2 cand vine vorba de noroi serios , gheata , zapezi mai maricele este mort. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Mai 2, 2017 Partajează Postat Mai 2, 2017 Re: Anvelope Silverston 31 pe Ferozaur ??? Cu ce scop sa montezi gume de 31 pe o Feroza? Niste Insa Turbo Resapate 235-75-15 sunt perfecte, body liftul este o mare porcarie inalti doar caroseria si implica si alte modificari in functie de cat o inalti, masina isi modifica centrul de greutate ea oricum nu sta bine pe inclinatii laterale.Renunti la bara spate, muti stopurile in caroserie, bara fata o dai jos sau mai tai din colturile alea din plastic in caz ca atinge. La rapoarte nu ai ce sa faci, nu gasesti kituri de conversie ca la Samurai sau alte masini. Tampoanele de la motor si de la cutie sunt primele care vor ceva deci mai bine pune un pic masina la punct si pe urma te gandesti la gume mari. Bafta. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate