dragos.lzz Postat Mai 7, 2017 Partajează Postat Mai 7, 2017 Salutare! Mă numesc Dragoș, sunt din Ploiești, și de curând am devenit posesorul unui Range Rover P38 din 1999, 2.5 DSE, cutie automată, interior piele crem, trapă electrică, Harman/Kardon și multe altele. Mașina a stat o perioadă bună de timp pe bară, aproximativ vreo 7 ani, am luat-o dintr-un garaj super păfuită, însă fără rugină, într-o stare destul de bună. Singura problemă este suspensia, care a intrat în avarie, acesta fiind și motivul pentru care nu a mai fost mișcată în tot acest timp. O să atașez și câteva poze și sper să fie gata curând! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Astăzi am încercat să resetez suspensia, mi-am făcut mufă, am descărcat programul, am primit ,,good idle'', însă deși apăs pe ,,unlock EAS'', mașina refuză să se ridice. Am încercat de mai multe ori, am și ieșit cu ea pe stradă, nu vrea. O să atașez niște poze, poate cineva s-a mai confruntat cu problema asta și mă poate ajuta cu un sfat. Mulțumesc! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Pentru inceput, pentru ca masina e "statuta", ar trebui sa verifici compresorul, pernele si conductele de aer! "Batraneste", cu apa si sapun in prima faza! Iar, dupa ce te asiguri ca totul e ok, compresorul munceste si nu se pierde aer pe nicaieri, treci mai departe! Daca ai sa mai cauti in sectiunea asta, vei gasi si modalitatea "de avarie" pentru ridicarea masinii si transportul pe roti la un service! Bafta! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Mulțumesc pentru răspuns! Am găsit un furtun fisurat la perna din dreapta față și am rezolvat acolo. O să o iau pe toată la rând acum:wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Daca nu vrea sa se ridice nicicum asigura-te ca nu e vreun swuitch de la una din usi bulit ca daca managementul crede ca o usa e deschisa nu activaza compresorul, in mod normal pentru asta ar trebui sa primesti oi avertizare sonora de "misslock" dar depinde si de setare NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Am văzut că are ceva la capotă, nu se închide complet și mă avertizează că nu e închisă. E același lucru ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 8, 2017 Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE daca ai avertizare de misslock atunci da, s-ar putea ca asta sa fie buba NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 8, 2017 Autor Partajează Postat Mai 8, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Încerc mâine să văd dacă se schimbă ceva. Mulțumesc mult! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Catalin40A Postat Mai 9, 2017 Partajează Postat Mai 9, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Am vazut in una din poze ca butonul pentru blocarea suspensiei in pozitia espectiva este aprins. In mod normal acel buton trebuie stins. Mai exact, acel buton fixeaza suspensia in cazul in care tragi o remorca, pentru a nu oscila masina sus, jos. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedan Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Am avut o problema asemanatoare.. scoate releul de la EAS si fa strap pe soclu intre 3-5. trebuie sa plece motorul de la compresor. desfa filtrul de aer sa nu fie blocat si lasa-l sa mearga 7-8 min, vezi daca face presiune- trebuie sa se ridice putin... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Mulțumesc pentru sfaturi! Am reușit să o ridic astăzi, funcționează bine, în afară de faptul că nu mă lasă să selectez din cele 4 poziții ale suspensiei pe cea care indică autostrada. E o problemă la mine ? În rest merge bine, nu scapă aer. Și mai am o problemă, am observat acum că îi lipsește ceva de la cutia de transfer. Nu pot acum să atașez poză dar încerc să o pun aici mai târziu. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Mulțumesc pentru sfaturi! Am reușit să o ridic astăzi, funcționează bine, în afară de faptul că nu mă lasă să selectez din cele 4 poziții ale suspensiei pe cea care indică autostrada. E o problemă la mine ? În rest merge bine, nu scapă aer. Și mai am o problemă, am observat acum că îi lipsește ceva de la cutia de transfer. Nu pot acum să atașez poză dar încerc să o pun aici mai târziu. O sa te tog sa spui si cum ai rezolvat, unde a fost buba, poate va fi de folos si altcuiva! Altfel, bafta si sa te bucuri de ea! It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Păi în primul rând buba a fost la o conductă care mergea la perna din dreapta față. I-am pus o cuplă rapidă și apoi am încercat să o resetez cu EAS Unlock. Ideea e că eu ștergeam erorile, iar ele apăreau din nou. Îmi apărea mereu eroarea ,,RR valve stuck closed''. Astăzi m-am mai jucat puțin cu programul, am intrat în ,,Heights'' unde am ridicat pernele direct din aplicație, iar dupa am șters erorile și și-a revenit. Cred că s-a blocat ceva pe acolo în tot timpul în care a stat nemișcată. Acum am văzut că îmi lipsește o piesă de la cutia de transfer, cred că de aia îmi clipocesc becurile de la selectorul de viteze. Și am mai observat că 4x4 e cuplat permanent. E normal ? Că atunci când virez total pe loc și dau cu spatele îmi arunca pavajul din curte :))) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 10, 2017 Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Păi în primul rând buba a fost la o conductă care mergea la perna din dreapta față. I-am pus o cuplă rapidă și apoi am încercat să o resetez cu EAS Unlock. Ideea e că eu ștergeam erorile, iar ele apăreau din nou. Îmi apărea mereu eroarea ,,RR valve stuck closed''. Astăzi m-am mai jucat puțin cu programul, am intrat în ,,Heights'' unde am ridicat pernele direct din aplicație, iar dupa am șters erorile și și-a revenit. Cred că s-a blocat ceva pe acolo în tot timpul în care a stat nemișcată. Acum am văzut că îmi lipsește o piesă de la cutia de transfer, cred că de aia îmi clipocesc becurile de la selectorul de viteze. Și am mai observat că 4x4 e cuplat permanent. E normal ? Că atunci când virez total pe loc și dau cu spatele îmi arunca pavajul din curte :))) Masina este 4x4 permanent! Poti selecta doar Hi si Lo din reductor! Ce piesa iti lipseste la transfer? It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 10, 2017 Autor Partajează Postat Mai 10, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Masina este 4x4 permanent! Poti selecta doar Hi si Lo din reductor! Ce piesa iti lipseste la transfer? Tot încerc să pun o poză de ceva timp și nu merge, îmi arată un semnul exclamării când o încarc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 11, 2017 Autor Partajează Postat Mai 11, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Lipsește o piesă care se află lângă tamburul de la frâna de mână, e prinsă în 3 șuruburi și lângă ea e un fel de piesă din fier ce are forma unui triunghi. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gedan Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Mulțumesc pentru sfaturi! Am reușit să o ridic astăzi, funcționează bine, în afară de faptul că nu mă lasă să selectez din cele 4 poziții ale suspensiei pe cea care indică autostrada. E o problemă la mine ? În rest merge bine, nu scapă aer. Și mai am o problemă, am observat acum că îi lipsește ceva de la cutia de transfer. Nu pot acum să atașez poză dar încerc să o pun aici mai târziu. salut! pozitia de autostrada se cupleaza automat cand treci de 80km/h cateva minute. ai incercat asta? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE salut! pozitia de autostrada se cupleaza automat cand treci de 80km/h cateva minute. ai incercat asta? Salut! Da, da, am observat. Nu știam până să fac asta, credeam că nu merge:)) Așa e la început. Mulțumesc frumos! De 2 zile nu pot să încarc poze. E o problemă a forumului sau e de la mine ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 (editat) Re: Range Rover P38 2.5 DSE Salut! Da, da, am observat. Nu știam până să fac asta, credeam că nu merge:)) Așa e la început. Mulțumesc frumos! De 2 zile nu pot să încarc poze. E o problemă a forumului sau e de la mine ? De aia e bine ca de la inceput sa descarci RAVE ca e gratuit si sa rasfoiesti macar "owner's handbook" sa stii cu ce se mananca sistemele alea.... despre poze nu stiu sa fie probleme de forum mai degraba de utilizator:wink: si completeaza te rog datele masinii in profil sau semnatura ca data viitoare cand intrebi ceva sa stim din prima despre ce vorbim daca nu e in titlu Editat Mai 12, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
teddybear Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Momentan, sunt niste probleme cu incarcatul pozelor pe forum... Asteptam sa se intoarca Max si VStef in tara. It's not a "Jeep thing" it's the real thing ....LAND ROVER ! Land Rover Owners Club Romania Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE De aia e bine ca de la inceput sa descarci RAVE ca e gratuit si sa rasfoiesti macar "owner's handbook" sa stii cu ce se mananca sistemele alea.... despre poze nu stiu sa fie probleme de forum mai degraba de utilizator:wink: si completeaza te rog datele masinii in profil sau semnatura ca data viitoare cand intrebi ceva sa stim din prima despre ce vorbim daca nu e in titlu L-am descărcat, o sa mă uit pe el. Mulțumesc frumos! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Am aflat și ce îmi lipsește de la cutia de transfer, este vorba de motorașul de la reductor, l-am gasit la un prieten la dezmembrări și o să îl montez mâine. Revin cu poze dacă merg încărcate. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Pune te rog si anul de fabricatie in profil ca si ala e important NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragos.lzz Postat Mai 12, 2017 Autor Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Pune te rog si anul de fabricatie in profil ca si ala e important Gata, mulțumesc de îndrumare! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 12, 2017 Partajează Postat Mai 12, 2017 Re: Range Rover P38 2.5 DSE Ok acum, exista niste diferente pe partea electrica intre modele mai vechi si mai noi de aia e bine de stiut din prima ... sper sa nu fie nevoie NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate