gnok Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 saptamana viitoare plec la germanica cateva zile in zona stuttgard(heilbronn)...daca aveti ceva de adus in tara bucuros sa va ajut.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Unimog Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: stuttgart - sibiu.... Cat de mari-grele? 0747967945 kiss.zoltan@offroadmania.ro Nebun de masini , off-road, natura, noroi, putere, aer proaspat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 24, 2008 Partajează Postat Octombrie 24, 2008 Re: stuttgart - sibiu.... Eu am de adus 2 proiectoare mici, de ceata ... zona ar corespunde [ Goppingen, 70 km de Stuttgart ] ... daca nu rezolv pana atunci, o sa te rog pe tine sa le iei ... cand pleci ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
soimu Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: stuttgart - sibiu.... eu am de trimis un colet mic la colegul nostru figo daca ma poti ajuta, sigur va da o bere tocmai in stuttgart sta si el te rog eu sunt din arad, hai suna-ma cand esti in oras (daca iei pe aici) si ti-l dau si te va suna figo cnad ajungi sa va intalniti multumesc si eu si el forumistul ce se pricepe la toate, in orice topic intervine si baga niste axiome iar cand nu are argumente trece la atacuri la persoana, amenintari, "chemari la interval", jigniri gratuite. Noa, asta e "cocalarul de forum" . Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate