Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Consum Discovery cu rulota

bobby79

Postări Recomandate

Salut prieteni,

As vrea sa va întreb dacă a tras cineva rulotă după o mașină. Rulota are în jur de 1000 kg. Cum se comportă și cât consumă la drum întins? Mașina este cea din profil. Multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Consum Discovery cu rulota

Am tras eu cu a mea o barca cu motor si cu tot cu ce era in ea avea cam 1200kg ... in jur de 15-16l/100km dar a mea e manuala si barca e aerodinamica fata de rulota...sa nu te miri cu vreo 18 zic eu, daca e mai putin fii fericit daca e mai mult nu e surpriza... de comportat se comporta bine dar la depasiri sa ai spatiu mult in fata mai ales daca nu e remapat

Editat de sierrafery

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Am tras eu cu a mea o barca cu motor si cu tot cu ce era in ea avea cam 1200kg ... in jur de 15-16l/100km dar a mea e manuala si barca e aerodinamica fata de rulota...sa nu te miri cu vreo 18 zic eu, daca e mai putin fii fericit daca e mai mult nu e surpriza... de comportat se comporta bine dar la depasiri sa ai spatiu mult in fata mai ales daca nu e remapat

))) M ai convins Fery. Ii pun cârlig la volvo. Cat despre remapare, mi au spus cei de la Land atelier ca nu recomandă. Explicația a fost ca majoritatea motoarelor au avut probleme după remapare. Eu eram hotărât sa cumpăr cipul cu harta.

Link spre comentariu

Tras eu rulota de 1350 kg, merge decent, dar consuma 15-16, cu ea destul de goala

completeaza-ti profilul te rog cu datele masinii sa stim cu ce comparam(an de fabricatie, motorizare, transmisie) sau daca are tuninguri fa o semnatura cu detalii, e util in viitor daca ai intrebari sau probleme cu masina(sa speram ca nu e cazul:wink:)

...mi au spus cei de la Land atelier ca nu recomandă. Explicația a fost ca majoritatea motoarelor au avut probleme după remapare.

asta e discutabil dar nu e locul in acest topic, doar atat spun aici ca eu cred ca problemele au fost coincidente si se intamplau oricum remapata sau nu pt ca remaparea inseamna optimizare deci nu are ce sa strice, dimpotriva(bineinteles daca e corect facuta)

Editat de Astral

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare