ismetoz Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Salut am frl 1 td4 2006 ın rave şi microcat nu am reuşit sa fac identificare am nevoie de conducta metalica care vine ın partea spate jos a motorului,e o coducta pr jumate dublu şi ramificata daca ştie cineva sa ma ajute,multumesc anticipat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Salut, conducta de la ce, racire? NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Salut, conducta de la ce, racire? da din sistemul de racire scuze am omis sa precizez,de fapt e singura conducta metalica printre o gramada de furtune Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Seamana pe asta? http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-FREELANDER-MK1-TD4-DIESEL-STEEL-COOLANT-PIPE-LR001311-/222433197488 daca da caut-o dupa cod ca gasesti mai ieftin NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Seamana pe asta? http://www.ebay.co.uk/itm/LAND-ROVER-FREELANDER-MK1-TD4-DIESEL-STEEL-COOLANT-PIPE-LR001311-/222433197488 daca da caut-o dupa cod ca gasesti mai ieftin Nu e o conducta cu diametrul aproximativ de 20 mm şi cam 70 cm lungime ın forma de L şi cu ramificatii Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Eu de alta teava metalica de la sistemul de racire nu stiu din pacate, o fi asta https://www.gentlemenofsalvage.co.uk/collections/hoses-clamps/products/2001-06-land-rover-freelander-1-td4-diesel-water-coolant-hose-pipes-very-good?variant=40356190730 NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta In rave la cooling system components piesa cu nr 6 pipe assembly apare dar nu ştiu codul de unde sa citesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
DKW Postat Mai 17, 2017 Partajează Postat Mai 17, 2017 Re: Conducta Varianta cea mai simpla, fa-i o poza si posteaz-o aici. Reading the Owners Manual doesn't hurt. NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Td4 ESX CommandShift MY02 3Dr (M.O.D.) KV6 CommandShift MY01 3Dr (Măgaru') SD4 S CommandShift MY11 5Dr (Sarah) KV6 XEI CommandShift MY01 5Dr (Phoenix) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 17, 2017 Autor Partajează Postat Mai 17, 2017 (editat) Re: Conducta exact ms mult fery piesa asta e ınca o data multumesc deocamdata meşterul meu a rezolvat ,a alamit dar cıt o tine nu ştiu pına sa cumpar macar şi sa vina la mine (Turcia) daca ma tine tot e bine avea cam 7 sau 8 gauri Editat Mai 17, 2017 de ismetoz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ismetoz Postat Mai 18, 2017 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 (editat) Re: Conducta Ce conducta cu belea nu se gaseşte nicaieri,am gasit numai ıntr un loc aici la noi(Turcia) mi a cerut 300 euro :al sa vedem cıt o sa ma tina cu sudura Editat Mai 18, 2017 de ismetoz Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate