InDang3r Postat Februarie 13, 2018 Partajează Postat Februarie 13, 2018 Re: Recomandare troliu de 12000 lbs pentru Nissan Y61, LWB Mersi de sfaturi. Exact cum zice Doctorul, nu fac sau nu am facut inca nimic extrem. Am mers prin ceva noroaie camp/deal fara probleme. Masina este folosita zi de zi si in oras, mers la munca etc. Vreau sa iau troliul care este necesar sa poata scoate masina daca in un concediu merg prin padure ceva si evident nu vreau sa dau prea multi bani luand ceva mai mult decat am nevoie. Nush daca m-am exprimat clar :) troliul ironman de 9500 este la 2700 pe emag, dar as putea sa il iau in rate fara sa simt prea tare suma. Ma mai gandesc. Ca sistem de prindere oare vine cu tot ce trebuie sau trebuie sa cumpar eu ceva separat sa il prind de bot ? Nu prea ma pricep, ma gandeam sa iau un troliu si sa intreb mecanicul la care fac un alta la masina ce solutie are. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
doctoru Postat Februarie 14, 2018 Partajează Postat Februarie 14, 2018 Re: Recomandare troliu de 12000 lbs pentru Nissan Y61, LWB Ca sistem de prindere nu vine cu nimic in afara de cele 4 suruburi cu care se prinde de placa. Placa de troliu trebuie sa ti-o confectioneze un meserias, o tabla groasa de 8 prinsa nu-stiu-cum de lonjeroanele tale. Te poti uita pe net la freelandere cu troliu montat pt a mai fura niste idei. Il poti monta in afara barii fata, asa cu erau cele de la camel trophy sau sa decupezi mijlocul barii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate