KAROLOKW Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Salutare tuturor desi nu am avut niciodata problem de acest fel se pare ca am uitat sa imi reinoiesc rovignieta :) o scurta povestioara a ce sa intamplat ar fi: rovignieta mea a expirat pe 26 decembrie 2016 iar pe 27 decembrie 2017 am fost fotografiat la timisu de sus ieri am primit prin posta un aviz de instiintare ca am ceva la posta, am mers si am ridicat plicul care ma informeaza ca sunt bun de plata a 250 lei amenda sau 125 in 48 de ore, procesul verbal e intocmit la data de 19 aprilie 2017 intrebarile mele sunt: 1- daca am circulat aceste 4-5 luni fara rovignieta la cam cate amenzi sa ma astept? la brasov am mers de 2-3 ori pe DN1 dar pe DN la Otopeni trec zilnic pe la camera de la aeroport... 2-unde pot plati amenda ca nu imi e foarte clar,presupun ca pot la mine la primarie ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 (editat) Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri 1/luna si daca au trecut 2 luni de cand ai fost pozat si pana ai luat la cunostinta ... faci contestatie "se admite"(nu mai este la 6 luni) Practica judiciara la ICCJ! Editat Mai 18, 2017 de jantorero Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
silviud. Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri Platesti la primarie la matale. Din cate imi aduc aminte, poti fi amendat o singura data pe luna, deci din decembrie pana acusi... maxim 5 :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Mai 18, 2017 Autor Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri 1/luna si daca au trecut 2 luni de cand ai fost pozat si pana ai luat la cunostinta ... faci contestatie "se admite"(nu mai este la 6 luni) Practica judiciara la ICCJ! Stai un pic sa inteleg adica tu spui ca ei trebuiau sa imi aduca la cunostinta contraventia in maxim 2 luni de la poza, adica daca a fost in decembrie ei trebuiau in februarie sa imi comunice de ea? daca e asa imi poti da te rog un text de lege sau ceva unde sa scrie intr-o lege aceasta info? pt ca atunci o pot contesta pe nerespectarea procedurilor ca mie mi-a fost adus la cunostinta dupa 5 luni te rog daca ai o lege mai noua sau amendament la ea ar fi foarte util merci fain Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
jantorero Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri Decizia ICCJ nr. 43/2016 Mai ! dar nu va convine chiar nimic?! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Mai 18, 2017 Partajează Postat Mai 18, 2017 Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri Amenda o platesti la administratia financiara unde iti platesti si impozitele. REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bejanconstantin Postat Mai 19, 2017 Partajează Postat Mai 19, 2017 Re: amenda rovignieta--- intrebari si nelamuriri Amenda o platesti la administratia financiara unde iti platesti si impozitele. aplicarea sanctiunii se poate face in termen de 6 luni, acesta este termenul de prescriptie la contraventii comunicarea procesului verbal de contraventie trebuie facuta in 2 luni de la data aplicarii sanctiunii agentul constatator este obligat să comunice procesul-verbal contravenientului în termen de două luni de la data la care l-a încheiat. În situaţia în care agentul constatator comunică procesul-verbal de contravenţie după expirarea termenului de două luni, intervine sancţiunea prescripţiei executării amenzii contravenţionale prescriptia o constata judecatorul dupa ce faci plangere in 15 zile de la data comunicarii la Judecatoria in a carei competenta teritoriala esti. data comunicarii este data de pe stampila postei de pe plic deci vezi sa nu pierzi plicul. oricum la oficiul postal ar trebui ca lucratorul de la posta sa mentioneze pe plic si pe borderou data comunicarii spor Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate