bogdan4x4 Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Alooo.....baietii din bucuresti!!! la ce furtuna e afara....si la ce mama de ploaie amenintza sa dea......ce ziceti.....iesim in noaptea asta la un recovery ? :grin: :grin: :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 hai ca a trecut repede :? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 DA :( Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Te mananca sa incerci troliul, vaz eu bine :grin: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 te prinsashi :D :D :D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 las' ca vi si il incerci la sb :dr2 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdan4x4 Postat Iunie 26, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 26, 2007 Gabi....n-ai idee cat imi doresc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 26, 2007 Partajează Postat Iunie 26, 2007 Gabi....n-ai idee cat imi doresc gata te trec pe lista :g Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat Iulie 5, 2007 Partajează Postat Iulie 5, 2007 Ce bine ca a mai batut vantul.. incepe sa se mai limpezeasca atmosfera... (se vad putin muntii din bucuresti) ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
aztec Postat August 12, 2007 Partajează Postat August 12, 2007 Traseu Brezoi _Voineasa..la 36 ore de la potop.. la 12 ore arata si mai rau, dar nu aveam timp de poze, ci sa ma strecor printre "munti" In fapt.. arata mult mai rau Ce poate face cateva ore de ploaie... adevarata. ... undeva, candva, altundeva... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate