adibi Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 :p am schimbat sabotii de frana si tamburul pe dreapta este ovalizat :P luni merg la strungar dar nu am garantia ca-l poate face,?nu aveti careva un tambur bun? Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ionutzt Postat Octombrie 25, 2008 Partajează Postat Octombrie 25, 2008 Re: help tambur ovalizat vitara se rezolva la strungar. numai daca e lovit rau sau ceva , sa nu se faca..... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
SJ Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: help tambur ovalizat vitara se rezolva la strungar,daca ii meserias omu' , va trebui sa ia mai mult ,poti sa compensezi din ferodou,daca le reconditionezi,sa puna un ferodou mai gros Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
adibi Postat Noiembrie 15, 2008 Autor Partajează Postat Noiembrie 15, 2008 Re: help tambur ovalizat vitara l-am rezolvat :grin: ,cu un strungar priceput :h5 si care a fost nevoit sa ia doua spanuri dar l-a scos f bine. se poate inchide Suzuki Vitara 94,1.6,8v cabrio Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cfantana Postat Noiembrie 16, 2008 Partajează Postat Noiembrie 16, 2008 Re: help tambur ovalizat vitara si mie mi l-a facut cineva la strungar,mi- a spus ca a luat putin insa: ferodoul atinge tamburul acum intr-un singur loc ( razamai mare a tamburului) sens in care este agatat de miscarea de rotatie si bate puternic. in concluzie daca luam din tambur trebuie compensat cu un ferodou mai gros. dar pentru asta trebuie mecanic destept. :F Ar trebui sa nu mai fii carcotas si sa cumperi tamburi noi :h5 Bine ti-a facut Luigi cand ti-a dat bagajul!! Cu ariciul in buzunar cum esti tu nu o sa ai niciodata masina :hi Offroad Racing Romania-THE ORIGINAL since 2006 KAMIKAZE TEAM Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate