Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Muhahahahaha

Vizitator M715 Kaiser

Postări Recomandate

Vizitator M715 Kaiser

Doresc sa intreb adminii si moderatorii acestui forum daca a necesitat o sedinta de partid pt a ajunge la concluzia ca eu va trebui sa fiu restrictionat de la a mai posta la rubrica vanzari diverse alaturi de cele multe 3 postari ale mele?

Sunt curios care din retardati ati ajuns la decizia ca deranjam incercand intrun mod civilizat sa vand 3 cauciucuri?

Ca de obicei am ajuns la concluzia ca nu degeaba ma tot pis pe voi din cand in cand....

Si acum,.....un ban va rog.....muhahahaha...

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Muhahahahaha

@ M715 Kaiser Personal, cred ca e vorba de o simpla coincidenta. In ultima vreme au fost citeva cazuri de mesaje date la norma pt. cele 30 de posturi (cf. regulament), date de tot felul de oameni, doar pt. ca aveau ceva de vinzare.

La fel ca si tine, si eu am fost in imposibilitatea de a edita un anunt de la vinzari. Am cerut acces la sectiunea respectiva, si, culmea, mi s-a dat fara nici o problema.

Te-ai interesat putin despre ce este vorba inainte sa postezi??? Ti s-a spus (in particular) ca nu mai ai voie sa postezi la vinzari??? Daca e asa, atunci, tot in particular ar trebui sa iti rezolvi problemele cu moderatorii si admini. Asa mi s-ar parea civilizat.

Hai, noroc si voie buna.

I Have No Idea What You Are Talking About

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

@ M715 Kaiser Personal, cred ca e vorba de o simpla coincidenta. In ultima vreme au fost citeva cazuri de mesaje date la norma pt. cele 30 de posturi (cf. regulament), date de tot felul de oameni, doar pt. ca aveau ceva de vinzare.

La fel ca si tine, si eu am fost in imposibilitatea de a edita un anunt de la vinzari. Am cerut acces la sectiunea respectiva, si, culmea, mi s-a dat fara nici o problema.

Te-ai interesat putin despre ce este vorba inainte sa postezi??? Ti s-a spus (in particular) ca nu mai ai voie sa postezi la vinzari??? Daca e asa, atunci, tot in particular ar trebui sa iti rezolvi problemele cu moderatorii si admini. Asa mi s-ar parea civilizat.

Hai, noroc si voie buna.

mda. am 80 de mesaje pe acest forum. Eu cred ca stiu mai bine cu cine am de aface dar ma rog...multumesc pt raspuns.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Iar nu ti-ai luat pastila Oresti?

Medicamenteeeeeeee............

Cat despre ban......n-ai nici o grija......poate asha iti redeschizi si pacaleala aia de forum

Hai sa traiesti si sa te faci bine......sanatate maxima iti dorim

ca tot imi iau ban..sper>

pe pacaleala aia de forum ai stat mai bine de un an retardatule.

motivul pt care nu o v-oi redeschide sunt oamenii ca tine.

Link spre comentariu

@M715 Kaiser

Cred ca te-ai grabit un pic . Exista si un anunt ce sper sa il fi prin mailul furnizat, un anunt oficial.

Nu are nimic aceasta regula cu tine personal.

Ci este o masura suplimentara de protectie contra spammerilor ce vroiau sa posteze direct in acea arie si daca nu puteau, din cauza regulilor de 30 posturi, intr-o jumatate de ora faceau norma si postau direct, cu scuza ca au 30.

Cum si tu esti si ai fost admin de forum, trebuie sa sti ca intodeauna vor fi nemultumiti.

Din pacate daca nu te grabeai si cereai lamuririi.. nu se ajungea aici.

O zi buna.

Nu mai frumos ar fi un limbaj civilizat? Azi e sarbatoare...

... undeva, candva, altundeva...
Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

@M715 Kaiser

Cred ca te-ai grabit un pic . Exista si un anunt ce sper sa il fi prin mailul furnizat, un anunt oficial.

Nu are nimic aceasta regula cu tine personal.

Ci este o masura suplimentara de protectie contra spammerilor ce vroiau sa posteze direct in acea arie si daca nu puteau, din cauza regulilor de 30 posturi, intr-o jumatate de ora faceau norma si postau direct, cu scuza ca au 30.

Cum si tu esti si ai fost admin de forum, trebuie sa sti ca intodeauna vor fi nemultumiti.

Din pacate daca nu te grabeai si cereai lamuririi.. nu se ajungea aici.

O zi buna.

Asa Aztec si? Trebuie sa ma rog de ei sa postez la vanzari ? Ai vazut vreun anunt cum ca vand cartofi? Chiar asa de comunisti ati ajuns?

Mai bine asa.

Link spre comentariu

Vizitator M715 Kaiser

Va rog,nu va mai obositi sa raspundeti decat daca considerati necesar a va baga in seama.......

eu nu mai intru pe acest forum si nu mai citesc aceste postari din clipa asta.

Link spre comentariu

Mai Oresti mic si bolnavior......nu mai neglija orele fixe de luat medicatia pe care ti-a dat-o nenea doctoru'........uite ce patesti......se umfla vena aia la cap si o iei razna de ajungi sa vezi jeepuri care alearga toyote.......si planetare care te urmaresc prin padure.

Zau e pacat...... ca esti baiat tanar

Link spre comentariu

Oresti, gresala e numai a ta.

1.NU ai citit informarile de pe forum legate de sectiunile de vanzari.

Nu mai exista regula celor 30 de post-uri. Exista alte reguli care sunt explicate suficient de detaliat in topicul "Regulament Forum" de aici: viewtopic.php?f=3&t=113

2. Notificarea pe email pe care trebuia sa o primesti, nu ai mai primit-o deoarece adresa ta de email cu care esti activat pe forum nu mai e functionala.

3. De ce naiba multa lume crede ca aceste modificari au fost facute pt ca avem ceva personal cu el?

Stii bine ca daca aveam ceva personal cu tine legat de vanzari, iti spuneam direct.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare