Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cauciucuri competitie Blakstar

Vizitator reallifehunter

Postări Recomandate

Vizitator reallifehunter

Ia aruncati aici o privire http://www.black-star.fr/black_star.htm si dati-va cu parerea.

Eu imi fac veacul prin franta si am dat de firma asta.fac copii dupa Simex,BFG,Ziarelli etc si inca si mai si!Dimensiuni la greu si preturi absolut uimitoare in jur de 120E pneul la nou.

ma gandesc daca sunt doritori ma bag la o negociere cu ei...

http://www.black-star.fr/black_star.htm

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 lună mai târziu...

Re: Cauciucuri competitie Blakstar

Uite aici prietene, daca doresti ceva resapat - profil SIMEX- dar.....sper ca stii la ce te poti astepta daca folosesti cauciucuri resapate.....

uite, ai aici un link http://www.radburg.ro/index.php?page=de ... moneda=eur sunt producatorii de resapate, la noi in romania, nu trebuie sa te chinui cu importuri.

Hai sa fim sanatosi :wink:

Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare !

------------------------------------------------

Link spre comentariu

27,12 Eur cu TVA inclus? Hai sa fim seriosi.....

In comparatie cu un Cross care este 74,36. Adica profilu` simex e la o treime din pretul Cross-ului? Cred ca au uitat baietii o cifra la costul Simexului... mai degraba 127 E. Si la 100 de E imi iau 33"-uri.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Sa-ti dea dumnezeu sanatate!Am sunat la ei acum si au si in stoc.Ar trebui sa vada toata lumea firma asta,sa nu mai dea bani la jepcari care le vand de trei ori mai scump,tot reesapate.

Si in franta costa 45euro bucata,pretul e corect pt romania 30Eur.In ceea ce priveste 1suta si de euro...mi se pare hotie curata bazata pe lipsa de informatie a cumparatorului in ceea ce priveste oferta pietii.

Inca o data,MULTUMIM!

Link spre comentariu

Sincer... :ha: ... imi pare rau sa va dez-amagesc pe amandoi.... daaar... gumele profil Simex costa 430 de lei, asta pe 31/10.5/15. Am avut azi drum prin radauti si am trecut si pe la fabrica de la radburg. Unde mai pui si faptul ca nu prea au in stoc aceste gume. Adica fac cam 5-10 gume intr-o zi, le duc in depozit, seara au si plecat.

Dau o bere pe bucata de guma celui care-mi da si mie cu 30E/buc de guma profil Simex. In total....4 beri si o troliere la prima iesire impreuna.

P.S: Pretul pe site "e defect"

P.S2: Unde-s in Franta Simex-uri cu 45 E/buc ca-s interesat :wink:

P.S3: Nici o guma de dacie (165/70/R13), fie ea noua sau re-esapata nu costa 100 de lei....

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Tipic...

Astazi chiar m-am dus foarte fericit la Radauti iar cand am ajuns la Radburg si am spus ca vreau 4 Simexuri pe 15, tipu a spus ca oricum nu le are pe stoc. Trebuie facuta "rezervare" din `nainte. Ma rog... pretul uneia era de aprox 430 de roni...mai pui si "rezervarea"... 450 de ron bucata.Mi-a picat brusc "fericirea" :P . Unde mai pui ca la 100 E imi iau 33"-uri. Nu stiu cui vand ei gumele la preturile astea asa de bune...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Vizitator mohaoliver

Daca vrei Simexuri de la Radauti, stiu eu o varianta la 370 RON / bucata (printr-o firma ce are discount mare de la ei).

Daca te intereseaza vorbim

Link spre comentariu

Incercati sa luati legatura si cu faitonu de aici de pe forum.

Poate are el solutii mai avantajoase.

"Sunt mai multi cei care capituleaza, decit cei care esueaza." Henry Ford
Link spre comentariu

Pt cine nu stie....Radburgul exporta cea mai mare parte din productie in Franta.

Radburg exporta in Franta? slp cine ti-a zis chestia asta? Radburg aduce carcase din Franta ,nu exporta la ora actuala anvelope!a fost o perioada in urma cu 2 ani ,cind,intr-adevar,se trimiteau anvelope la schimb cu carcasele dar la ora actuala... :app ..cel mult se exporta in Moldova,dar nu mai departe...

...asta nu-i masina...e IMS!!!...
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare