Talpa Iute Postat Octombrie 26, 2008 Partajează Postat Octombrie 26, 2008 salutare fiindca nu aveti o rubrica tehnica dedicata covrigului (banuiesc ca am fi toti moderatori acolo), dau aici un link cu niste nebuni fiindca folosesc intensiv blocantele. http://www.youtube.com/watch?v=3S7FUbkb ... re=related enjoy! si inca unul: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Talpa Iute Postat Octombrie 26, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 26, 2008 Re: blocante blocant sau cuplu? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: blocante Cand o sa-mi creasca si mie o sonda de titei in spatele casei, promit ca o sa incerc si eu sa fac scheme din astea... OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante e uimitor cat de stabil este "papucul" din al doilea link, s-ar parea ca e avantajat cu masina lunga la chestii de astea ......... ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante Cred ca ati vazut ce marca erau masinile din filmulete... :grin: http://www.youtube.com/watch?v=TlOvVV4uwN0 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante da....Toyota si ...Nissan :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Georgenis Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante Primele doua filmulete sunt cu Toyote. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante iaca si cu Nissan :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nissan4x4 Postat Noiembrie 28, 2008 Partajează Postat Noiembrie 28, 2008 Re: blocante hmm, ce greu a intrat in rasturnare y61! Spre deosebire de Toyotele din filmuletzele anterioare, pt a angaja rasturnarea trebuie manevrata violent. ing. Luigi PIRSU www.nissan4x4.ro service si tunning NISSAN Facebook PAGE: NISSAN4x4 SERVICE Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate