Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Înlocuire diferențial spate cu diferențial cu blocare din buton

liberys

Postări Recomandate

Salutare tuturor !!!

Am achiziționat de curând un Pajero 2.5 TD automat, SWB, din 1993. O mică stuțo-cămilă... conform VIN ar trebui să aibă cutie manuală, caroseria este de la o mașină cu volan pe dreapta....și multe altele pe care le voi împărtăși într-o altă postare, după ce voi termina de reparat/modificat mașina.

Până atunci, căci mai este drum lung, am deschis acest topic cu speranța că voi afla mai multe, așa cum spune și titlul, despre schimbarea diferențialului spate cu unul blocabil din buton.

Am diferențialul față (l-am luat ca să am aceleași rapoarte față-spate), am puntea spate cu diferențialul blocabil, am compresorul, am butonul de la bord cu cablul aferent, urmează să ii cer celui care mi-a vândut cele de mai sus și modulul de control al diferențialului (eu nu am știut ce sa-i cer, el nu a știut, probabil, ce să îmi dea).

Partea de montare-demontare-înlocuire a părților mecanice o voi rezolva la un service auto al unui prieten, în schimb am nevoie de un service sau un electrician auto priceput, din Ploiești sau de ce nu din București, pentru tot ce ține de electrica diferențialului.

PS. Mulțumesc celor ce au pus la dispoziție, pe forum, manuale Mitsubishi, fără de care nu aș fi știut, spre exemplu, că am nevoie și de modulul diferențialului de mai sus.

IMG_1013.jpg.84fa981a05221dfd0ff51a47b6938081.jpg

Editat de liberys
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Înlocuire diferențial spate cu diferențial cu blocare din buton

Mașina va fi programată la Cobrra pentru finalizarea '' transplantului '' .

Pentru cei interesați de întreaga procedura voi posta ulterior detaliile.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

• 1 an mai târziu...
  • Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare