tarzy Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 nu am gasit o arie speciala ptr asa ceva - daca exista rog Moderatorul sa mute acest topic acolo Am rugamintea ca daca e posibil si nu e prea mare deranjul sa fie admisa editarea mesajelor proprii de catre useri - nu o data mi se intampla sa scriu ceva si din cauza de viteza sa fac greseli de ortografie ... nu mai spun ca de multe ori dupa ce-mi citesc opera simt nevoia sa mai adaug una alta (cateodata sa mai si sterg) si nu prea mai am cum decat cu un nou post multumesc Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Pbe "tehnice" de utilizare a forumului nu am gasit o arie speciala ptr asa ceva - daca exista rog Moderatorul sa mute acest topic acolo Am rugamintea ca daca e posibil si nu e prea mare deranjul sa fie admisa editarea mesajelor proprii de catre useri - nu o data mi se intampla sa scriu ceva si din cauza de viteza sa fac greseli de ortografie ... nu mai spun ca de multe ori dupa ce-mi citesc opera simt nevoia sa mai adaug una alta (cateodata sa mai si sterg) si nu prea mai am cum decat cu un nou post multumesc Din cate stiu eu, nu este permisa editarea mesajelor numai in sectiunea de vanzari. Pentru a evita eventualele probleme legat de schimbarea datelor initiale. In rest ar trebui sa se poata edita. Vom verifica. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
air_wolf Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Pbe "tehnice" de utilizare a forumului poti edita un timp de X minute. dupa aia gata... The Climber - V6 4runner 1st gen. on 31x11.5x15 TSL SX, T-Max 9500 4x4MANIA is where we are !!! “ It doesn't matter how slowly you go, as long as you don't stop. ” — Confucius. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarzy Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: Pbe "tehnice" de utilizare a forumului poti edita un timp de X minute. dupa aia gata... la mine nu merge nici macar in primele secunde vad ca aici merge - dar in topicul asta nu viewtopic.php?f=3&t=4480&st=0&sk=t&sd=a&start=30 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate