Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Cote simering jimny

ionutz123

Postări Recomandate

Va salut, in urma cu 2 zile am observat o scurgere de ulei la reductor(mai exact la axul de iesire din reductor catre puntea spate), am fost la un magazin de piese auto in incercarea de a face comada de simering si surpriza nu l-am gasit in programul de comandat piese, acesta venind impreuna cu capacul de la redtuctor la un pret destul de mare.

Daca cineva m-ar putea ajuta cu niste cote sau coduri pt respectivul simering v-as ramane dator.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Cote simering jimny

Nu stiu cotele, dar nu poti masura pe masina?

Nu sint sigur, dar ar putea fi asta: 24780-83010. In program nu sint date cotele.

Dar mai sigur aici gasesti ce te doare: http://www.jimnybits.com/jimny/service-items-bushes-and-parts/jimny-transfer-box-oil-seal-kit.html

Suzuki Jimny 1.3i 2004

"There is nothing wrong with the planet... people are f*cked" - George Carlin Saving the planet

Link spre comentariu

Reductorul de Jimny este dotat cu 3 simeringuri identice cu codul 29972-80050.

Le gasesti la magazinele online specializate pe piese Suzuki sau in comertul capitalist.

Exista si aftermarket, dar la cat deranj este sa la schimbi eu nu recomand decat piesele originale!

Simeringurile nu incep sa curga ca se emotioneaza. Sau ca este Marte retrograd.

Probabil ca va trebui sa schimbi si rulmentul din spatele simeringului respectiv.

24780-83010 este simeringul de iesire din cutia de viteze.

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Reductorul de Jimny este dotat cu 3 simeringuri identice cu codul 29972-80050.

Le gasesti la magazinele online specializate pe piese Suzuki sau in comertul capitalist.

Exista si aftermarket, dar la cat deranj este sa la schimbi eu nu recomand decat piesele originale!

Simeringurile nu incep sa curga ca se emotioneaza. Sau ca este Marte retrograd.

Probabil ca va trebui sa schimbi si rulmentul din spatele simeringului respectiv.

24780-83010 este simeringul de iesire din cutia de viteze.

Da, problema cred ca a aparut din cauza ca am montat o suspensie de +5 cm iar cardanul face un unghi mai mare cu orizontala, punand ''presiune '' pe rulment.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare