radu ovidiu Postat Iulie 3, 2017 Partajează Postat Iulie 3, 2017 Am avut un Mitsubishi L200 , am incercat sa il vand la un moment dat , am dat anunturi pe net , inclusiv pe forum . Este vorba despre aceasta masina : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?90595-Vand-Mitsubishi-L200-an-2006 Am avut la un moment dat un accident cu el , asa ca dupa ce mi-am recuperat paguba l-am vandut la un pret mult mai mic . Istoria cu accidentul o aveti aici : http://forum.club4x4.ro/showthread.php?93400-Accident-vinovatul-nu-are-RCA Acum dupa numai 6 luni il gasesc de vanzare pe net "fata mare nu alta " , mai tinerel cu numai 300000 de km . https://www.olx.ro/oferta/mitsubishi-l200-2-5-turbodiesel-ID8PWiF.html#4ad418eaf3 Deci spor la cumparaturi . nu bate ceva prea tare pe masina , e data muzica prea incet Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
milan 1971 Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Re: Masina unic propietar , tinuta in garaj ,....vanzatori de treaba Salut, te mira? doar traim in RO! Oricum felicitari ca ai semnalat smecheria. Milan Cornel Fencing coach C.S.A.Steaua Bucuresti tel.0733.735.444 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Re: Masina unic propietar , tinuta in garaj ,....vanzatori de treaba Si asa ai devenit si o babura care folosea masina doar pt cumparaturi. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Astral Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Re: Masina unic propietar , tinuta in garaj ,....vanzatori de treaba Salut, te mira? doar traim in RO! Oricum felicitari ca ai semnalat smecheria. Si de "nemti" care vand masini in Germania si care provin din RO n-ai auzit....? Or fi romanasii nostri cu o faima greu de egalat, dar sunt convins ca nu ei au inventat toate magariile ! REGULAMENT FORUM CLUB 4X4 Rescue 4x4 & MyTrip Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Iulie 4, 2017 Partajează Postat Iulie 4, 2017 Re: Masina unic propRietar , tinuta in garaj ,....vanzatori de treaba Nu numai ca a scazut numarul de km ...se pare ca a si intinerit un an ... :ha: Chestia asta cu e 2007 dar in acte 2006 ...o justifica simplu ..."pai nu vezi domne ca e inmatriculata in 2006 luna a 3-a?" Cand ii ceri seria de sasiu si verifici ...si ii spui inapoi ca masina e de fapt un 2005 inmatriculata in 2006 ..."nu se poate pe acte e 2006 clar!" consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ovidiu cica Postat Iulie 5, 2017 Partajează Postat Iulie 5, 2017 Re: Masina unic propRietar , tinuta in garaj ,....vanzatori de treaba Si nu ati sesizat Politia ! Frauda ! Daca nu luam atitudine ,nu se stie cine va fi urmatorul pagubit ! Sesizare si site pt blocare user ! sa mai auzim si de Bine,ca de rau este pamantul plin! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate