alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 pr pasionatii de g class,unimog-uri si nu numai! vehicole militare 100% reconditionate la preturi bune. http://www.votrac.com/?gclid=CPGyhtuf4pQCFQ4Puwodf2fKUA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Miron Sorin Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: g-uri unimog-uri ,etc ai idee pe la ce pret e un g? zambeste...maine poate va fi mai rau Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
alex22_xxx Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: g-uri unimog-uri ,etc ai idee pe la ce pret e un g? preturile difera,dar in principiu se negociaza! eu am cumparat de la ei unul cu 10000 euro! dar repet 100% reconditionate atat mecanic cat si caroserie. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: g-uri unimog-uri ,etc as spune si eu 2 vorbe : masinile de armata sunt in general intr-o stare f buna (cei care le cumpara la licitatii si le ravand aleg de regula exemplarele bune si f bune).nu prea au ei ce reconditiona la ele. dupa cate vad sunt Guri in specificatia de WOLF, iar motorul de 240 gd este o gluma pentru orice forma de offroad, deoarece este megalenes.iar pretul de 10.000 eur imi pare un pic cam......mare.cel mai bine este sa pandati licitatiile si sa cumparati direct de la armate. P.S. : cine doreste o masina pentru tura si plimbari cu familia ar face bine sa ocoleasca modelele de armata.sunt tabla goala si confort zero,nu au legatura cu Gurile de strada. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate