zzzoli24 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 sal ce cauciucuri sa pun pe un pajero 95 motor 2500 diesel? de fapt cred ca mam hotarat la model o sa fie MT dar cu marimea nu prea stiu .Merita sa ma chinuiesc sa bag de 33 si de fapt 33 inseamna jante de 16 sau sa pun 31 .nu mie clar inca treaba cu marimile. acuma am jante de 15 de aliaj. toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? daca mergi cu masina si pe asfalt si in teren (50-50) , adica folosesti masina si zi de zi si in teren , cauta BF godrich MT pe 31. nu trebuie sa faci nici o modificare si sunt cel mai bun compromis intre asfalt si teren . i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? cred ca la asta o sa ramin si eu 31 mt si cred ca asta se potriveste pe jentile de aliaj de 15 ce am pe masina. si o intrebare cum e posibil 35 cu jante de 15 exemplu am gasit asta la vanzare arata foarte bine dar cred ca nu ar intra" Kumho Venture Mt 35x12.5R15" toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? nu iti intra fara bodylift si probabil ceva coafare la aripi...pune 31 ca e destul...si al meu e 2500 td si de azi ma dau pe 31...efortul suplimentar (cel putin pe asfalt )nu se simte, o sa vad in teren cum e dar nu cred sa am probleme Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? baga si mataluta o prezentare si o poza doua cu acaretu sa stim cu cine si despre ce stam de vorba...daca nu e prea mare deranju'.... :P ps.in alta ordine de idei bine ai venit pe :cl si bafta in continuare Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? ca sa intre 35-uri trebuie sa faci , in linii mari , urmatoarele: - body lift -schimbarea suspensiei - flanse - modificarea aripilor si semiaripilor - intarirea bratelor fata - schimbat rapoarte in grupuri (?!) se poate face ,reelativ usor , de catre cineva cu experienta in modificari de masini 4x4. nu este ceva pentru mecanicu' din coltu strazii i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? :g ...si eu o stiu destul de bine :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 27, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? bine vam gasit inca nu am poze cu el,dar o sa pun daca nu scrie pe cauciuc 31 ce marime cumpar. ?? 31 intra fara probleme pe janta de 15 de aliaj?? toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? depinde de producator,dar in general scrie/da intra dar daca sunt macar 7j...cred;eu pe rezerva am pus 265/70/15...janta stok Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Florin332 Postat Octombrie 27, 2008 Partajează Postat Octombrie 27, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? Tot pe janta stok am pus 31/10,5/15. Pajero 2.8/94 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? am gasit "maxxis mt 753" 235/75/15 la 350ron/buc.vi se pare ok pretu?? astea cu cat sunt mai mici decat 31/10.5/15? toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 29, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? sunt noi si nu sunt reesapate.din pacate alte marimi nu are si sunt ultimele 4 buc. toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? pai:235/75/15 la mine e marimea trecuta in talon (relativ mici)..., nu ne-ai zis cam ce vrei sa faci cu masina cat asfalt cat noroi etc,...eventual nu ar strica o prezentare si o locatie in profil si niste poze cu masina .... :h5 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? Ia-ti tata 31/10.5/R15(sau R16) ca-ti intra fara probleme. Iti stau si bine pe masina si nici nu-ti da peste cap motorul/cutia/reductorul etc. Daca te bagi la un 33" deja tre sa cumperi si un flex. Daca pui 235/75/15 o sa fie ca si original. Ar fi un fel de 28/8/R15 Pune 31"-uri fara probleme. Si ca bonus trece si locatia ta in profil ca sa fim perfect legali :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? si nu ar strica 30mm de flanse Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? si nu ar strica 30mm de flanse Bine-inteles... :wink: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? depinde de jante ...eu (tx to sese)nu mai am nevoie de flanse ca deja imi iasa 5 cm/roata inspre afara dar daca omu' nu ne zice ce vrea sa faca cu masina de une sa stim ce sa recomandam?...la varianta stoc de ex. pt 50/50 asfalt/noroi as pune cross country 265/75/15(cum am avut eu pe masina)si e max 280 lei guma,si intra pe jantaele de tabla originale pajero... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? Mai degraba SCOP A/T. E copia a BFG A/T facuta tot de BPneus. Si asa vine iarna, A/T-urile is numa bune la sezonul asta. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? din cate stiu c.country e mud&snow... :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? Numai ca mie mi-a dovedit ca nu-i nici mud si nici snow. Mud - Imediat se astupa canalele si devin slick-uri. Snow - doar pe zapada mica. Pe zapada mare se infunda instantaneu iar pe polei daca ai de oprit de la 50 kmh mai degraba sari din masina ca scapi mai ieftin. Am avut Pneusuri vreo 3 ani si nu m-au incantat absolut deloc. Cel mai bun din pct meu de vedere e: Namol: Simex, swamper, bfg mt Zapada: bfg A/T sau alte cu profil special de zapada. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sese Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? asa deci si prin urmare uite asa stau lucrurile domnu' zzzoli24 -daca vrei sa schimbi cauciucurile de vara cu unele de iarna , cumpara cele din poza postata de tine -daca vrei sa iesi o data pe luna la putin noroi cumpara minim AT (all terain) pe 31'' -daca vrei mai mult noroi dar totusi vrei sa folosesti masina si pe asfalt atunci MT (mud and snow) tot pe 31'' - daca vrei mai mult , concursuri... atunci se incepe de sus in jos :grin: firme bune de anvelope si la preturi ok( daca iti faci putin timp si cauti) : BFGoodrich MT sau AT, Brigestone Desert Dueler, Good Year Wrangler ti-am scris si cate un model, de la fiecare firma, ce are legatura cu offroad-ul PS: o pereche de cauciucuri de teren schimba "look"-ul masini , ii da un aspect mai agresiv si te vor ajuta si in prea iubitul nostru noroi asta e parerea mea proprie si personala :grin: i have a pajero , don't be jealous :) Samurai '88 >Suzi Quatro. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gnok Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? Numai ca mie mi-a dovedit ca nu-i nici mud si nici snow. Mud - Imediat se astupa canalele si devin slick-uri. Snow - doar pe zapada mica. Pe zapada mare se infunda instantaneu iar pe polei daca ai de oprit de la 50 kmh mai degraba sari din masina ca scapi mai ieftin. Am avut Pneusuri vreo 3 ani si nu m-au incantat absolut deloc. Cel mai bun din pct meu de vedere e: Namol: Simex, swamper, bfg mt Zapada: bfg A/T sau alte cu profil special de zapada. in namol stiu...dar daca turezi bine si des se descarca(mai putin sol argilos), pe zapada habar nam ca nam masina de atat timp sa pot spune:)...pe polei orice mud&snow cred ca face figuri... ps.da cuplam 4x4 si merem incet :P Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vali alias Babu Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? poate te coafeaza astea http://www.vanzarianvelope.ro/detaliian ... p?aid=7537 KAMIKAZE TEAM http://www.kamikazeteam.ro Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? poate te coafeaza astea http://www.vanzarianvelope.ro/detaliian ... p?aid=7537 Da mi se pare ok ,dar firma asta Nankang e ok cat de cat ,sunt oare reesapate??? cu masina merg cam 50/50 la suta asfalt/noroi dar cred ca vreau mt -uri chiar daca am dezavantaje pe asfalt ,oricum umblu numai in oras cu max 30-40 km la ora .in afara orasului nu o sa ies cu el .miam luat pajero ca vreau sa bag teroare in toti indisciplinati din oras si vreau si off road si mult noroi. printre altele sunt din cluj incerc ceva poze cu mitsu toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
zzzoli24 Postat Octombrie 30, 2008 Autor Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: ce roti pt. pajero 95??? pajero toyota lj77 1992 http://www.cert-transilvania.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate