Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

intrebarile unui incepator !!!

zzzoli24

Postări Recomandate

• Răspunsuri 72
  • Creat
  • Ultimul Răspuns

Top autori în acest subiect

Top autori în acest subiect

Re: ce roti pt. pajero 95???

Pe Pajero MK2 intra fara modificari numai 31x10.5 R15. Chiar si asa, exista posibilitatea sa fie necesara taiarea unei mici portiuni din suportul metalic inferior al partilor laterale ale barei fata.

Buna ziua si tie Swiby. Poti sa ne spui si noua ce mai faci... la prezentare membri ar fi frumos...

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

la mine nu a fost nevoie de taiere, am pus 31/ 10,5 / 15 s-au potrivit la fix

Amen brother! Exact din astea am si eu, si pot spune ca sunt la limita. Orice ai incerca sa pui mai mult, trebuie sa mai umblii la alte chestii. Plus ca pe 33-uri de exemplu, nu prea mai trage. Adica merge, dar mai chinuit. Ma refer la motorul de 2,5 si 99 CP. Am pus si o poza.

Le-am pus pe jante cu ET -30, jantele originale sunt mai cuminti, nu sunt nici asa de late (sunt 7J in loc de 8J) si au ET 0.

Oricum intre timp am mai modoficat masinuta, acum arata altfel, o sa revin cu poze in topicul meu, acela cu Drujba + Alba ca Zapada, sper sa va placa... :grin:

alea, alea, piesele.....
Link spre comentariu

• 1 lună mai târziu...

cu cauciuc am rezolvat si sunt incantat de Nankangul 31x10,5x15 recomandat de "Vali alias Babu " cred ca a fost cea mai buna alegere raport pret-calitate.

acuma urmeaza un troliu dar nu ma stiu deloc la ele ,Ce troliu trebuie sa iau pentru pajero scurt "95 ??

Link spre comentariu

T-Max EW 9500. Vorbeste cu Calinvas ca el are. Eu modelul asta il am de la el si pot spune ca-s multumit. Pret/calitate ok. Singurul mic dezavantaj ar fi viteza relativ mica de troliere chiar si in gol, dar daca nu mergi zilnic la competii, eu zic ca e foarte bun. Bafta.Dupa ce ii pui troliu sa ridici nitel suspensia pe fata ca se lasa botu cam cu 0.5-1 cm.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

salut zzzoli24 . da-mi un bip la 0745064914 si pot sa iti spun cum sta treaba . sunt prin cluj si te pot ajuta .

nu vand sfaturi :ha:

am si eu un pajero mk2 si iti pot arata care sunt problemele si ce ar trebui sa faci ...

i have a pajero , don't be jealous :)

Samurai '88 >Suzi Quatro.

Link spre comentariu

Indicat ar fi sa iei si o placa de troliu gata facuta. E ieftina si te scuteste de o caruta de treaba. Chit ca e universala. Eu am preferat sa-mi fac singur... si am facut de 2 ori ca prima n-am nimerit-o, era prea subtire si la prima troliere s-a indoit. Daca ai troliul, placa de troliu si o mana de scule, in maxim 4-5 ore ai terminat treaba.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

salut zzzoli24 . da-mi un bip la 0745064914 si pot sa iti spun cum sta treaba . sunt prin cluj si te pot ajuta .

nu vand sfaturi :ha:

am si eu un pajero mk2 si iti pot arata care sunt problemele si ce ar trebui sa faci ...

O sa te stresez pt sfaturi promit .Acuma strang banii de troliu apoi vin dupa sfaturi.

Link spre comentariu

Va cer alte sfaturi ca voi va stiti.

Pragurile de pe masina mi sau parut un lucru inutil asa ca leam demontat am si un client pentru ele dar nu stiu cat sa cer sa fie un pret cat de cat corect.

Lasa domle pragurile pe masina ca nu isi rupe domnishoara tocurile cand se catzara in masina. Pret dupa parerea mea : 150 euro.

Link spre comentariu

Pragurile cu care vine pajero sant de kakao , bune de frumusete,Pune niste praguri zdravene din teava de 2" minim si prima oara cand o sa aluneci in lateral o sa te pupi singur ca le-ai schimbat

O alta idee postata mai demult pe aici cu praguri care pare interesanta .

Link spre comentariu

Va cer alte sfaturi ca voi va stiti.

Pragurile de pe masina mi sau parut un lucru inutil asa ca leam demontat am si un client pentru ele dar nu stiu cat sa cer sa fie un pret cat de cat corect.

Lasa domle pragurile pe masina ca nu isi rupe domnishoara tocurile cand se catzara in masina. Pret dupa parerea mea : 150 euro.

Mersi de sfat

Adio tocuri adio praguri LE-AM VANDUT . :grin:

Link spre comentariu

1.topicul e intitulat "ce roti pt. pajero 95??" as vrea sa schimb numele topicului dar nu stiu cum???

2.ce parere aveti de acest troliu este OK pentru pajero

WARN M8000 Self-Recovery WinchRated

Line Pull: = 8000 lbs.

Motor: = 12V

Horse Power: = 4.8

Remote Control: = Remote switch, 12 ft. lead

Gear Ratio: = 216.1

Size: = 21.04 in. x 6.3 in. x 7.6 in.

Weight: = 80 lbs.

Wire Rope = 100 ft. of 5/16

Fairlead = Roller

sau e mai ok un T-max 10000 ???????????

Link spre comentariu

1.topicul e intitulat "ce roti pt. pajero 95??" as vrea sa schimb numele topicului dar nu stiu cum???

Fairlead = Roller

cum vrei sa se numeasca topicul ??

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Re: intrebarile unui incepator !!!

Fairlead = Roller

intrebarile unui incepator?

Link spre comentariu

Fairlead = Roller

intrebarile unui incepator?

rezolvat !!!

Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!!
Link spre comentariu

Zoli Zoli..intervin si eu la sfarsit ,ca doara asa i sta bine inteleptului...orice problema vis-a-vis de Pajero V20...da un semnal...si se rezolva!!! In liniste si pace..fara mult scandal.

Vrei piese...Ai!

Vrei indrumari si sfaturi..suni si sau ma cauti...si ai!

Am o determinata experienta in a conduce si prepara V20 !! Restul pe PM te rog!!

Pajero
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

revin cu intrebare

ce parere aveti de acest troliu este OK pentru pajero

Fairlead = Roller

P.S:pepi3103 ai PM

Link spre comentariu

Depinde de buget, presupun ca e diferenta dubla la pret. Eu unu am T-Max de un an si merge super ok, singurul minus la T-Max ar fi viteza mica de troliere, inclusiv in gol.Asta ar fi un dez-avantaj numai in competitie cand timpul "costa", dar si asa, e rezolvabil prin a rula sufa pe bullbar pentru a nu pierde timpul cu rularea ei pe tambur. In rest, cu o baterie buna isi face treaba foarte bine. Incet dar sigur.

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Depinde de buget, presupun ca e diferenta dubla la pret. Eu unu am T-Max de un an si merge super ok, singurul minus la T-Max ar fi viteza mica de troliere, inclusiv in gol.Asta ar fi un dez-avantaj numai in competitie cand timpul "costa", dar si asa, e rezolvabil prin a rula sufa pe bullbar pentru a nu pierde timpul cu rularea ei pe tambur. In rest, cu o baterie buna isi face treaba foarte bine. Incet dar sigur.

dar warn-ul dce 3600kg e de ajuns ????

sa nu ma trezesc ca am luat si nu e suficient ,ar fii trebuit un warn m9000 sau chiar mai mare.

Link spre comentariu

Din cate imi aduc aminte din alte discutii, se ia MTMA-ul din dertificat, se mai aduna cu inca jumate din ea si da minimul de greutate pe care trebuie sa il traga troliul. La mine MTMA-ul este 2100 + 1050 (1/2 MTMA) = 3150. Troliul trage undeva pe la 4500 kg. Am luat in considerare faptul ca va fi nevoie pe viitor, nu numai sa ma trag pe mine din noroi, ci si pe altii care poate ajung pe la 4000 de kg. Oricum, la dublu (cu scripete) greutatea se dubleaza si merge si cu un troliu de 2000 kg...... intrebarea e de cate ori va verge suprasolicitat ?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare