Cristi 1176 Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Salut, am în Freelanderul nou achiziționat un CD Player cu Navigație, pe care vreau să-l schimb. Ținând opt ca are un bec rosu intermitent pe mijloc, îmi este groaza să-l desfac.... Oare are legătură cu închiderea centralizata, alarma, telecomanda ? Dacă a mai întâlnit cineva aceasta problema îl rog sa ma ajute. Mulțumesc. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Iulie 9, 2017 Partajează Postat Iulie 9, 2017 Re: CD player cu Navigație. Daca nu s-a facut nici o modificare in sensul asta si e legat de circuitul original al masinii nu are ce sa aiba cu alarma sau inchiderea centralizata NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Cristi 1176 Postat Iulie 9, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 9, 2017 (editat) Re: CD player cu Navigație. Nu cred sa fie făcută vreo modificare fata de cea originala, are și magazie de Cd-uri sub scaun. Singurul lucru care ma bulversează este acel bec rosu intermitent din mijlocul CD playerului care se comporta exact ca și cum mașina ar fi armata.... Editat Iulie 9, 2017 de Astral VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tarkanyi Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Re: CD player cu Navigație. Nu cred sa fie făcută vreo modificare fata de cea originala, are și magazie de Cd-uri sub scaun. Singurul lucru care ma bulversează este acel bec rosu intermitent din mijlocul CD playerului care se comporta exact ca și cum mașina ar fi armata.... N-are nicio legatura, probabil cauta satelitii GPS. Si eu am aruncat atat playerul, cat si magazia. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
rdk84 Postat Iulie 20, 2017 Partajează Postat Iulie 20, 2017 Re: CD player cu Navigație. Nu cumva e ledul ala care previne sulfatarea bateriei pe timp de iarna? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Land Rover TD4 Postat Iulie 23, 2017 Partajează Postat Iulie 23, 2017 Re: CD player cu Navigație. salut Cristi ,ti-am scris un mesaj privat Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate