Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

CD player cu Navigație.

Cristi 1176

Postări Recomandate

Salut, am în Freelanderul nou achiziționat un CD Player cu Navigație, pe care vreau să-l schimb. Ținând opt ca are un bec rosu intermitent pe mijloc, îmi este groaza să-l desfac.... Oare are legătură cu închiderea centralizata, alarma, telecomanda ? Dacă a mai întâlnit cineva aceasta problema îl rog sa ma ajute. Mulțumesc.
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: CD player cu Navigație.

Daca nu s-a facut nici o modificare in sensul asta si e legat de circuitul original al masinii nu are ce sa aiba cu alarma sau inchiderea centralizata

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Nu cred sa fie făcută vreo modificare fata de cea originala, are și magazie de Cd-uri sub scaun. Singurul lucru care ma bulversează este acel bec rosu intermitent din mijlocul CD playerului care se comporta exact ca și cum mașina ar fi armata....

Editat de Astral
VREUN / VREO ....FARA CRATIMA ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=822865&viewfull=1#post822865
Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Nu cred sa fie făcută vreo modificare fata de cea originala, are și magazie de Cd-uri sub scaun. Singurul lucru care ma bulversează este acel bec rosu intermitent din mijlocul CD playerului care se comporta exact ca și cum mașina ar fi armata....

N-are nicio legatura, probabil cauta satelitii GPS. Si eu am aruncat atat playerul, cat si magazia.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare