Caphonne Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 (editat) Re: Proiect tomcar Imi cer scuze ca postez aici dar sigur poate il intereseaza si pe @Tommy, am verificat o masina si avea un recall destul de recent in 2012 cu POWER TRAIN:DRIVELINE:DRIVESHAFT MFR, care-i treaba, e nasoala? Daca nu-i ok incerc sa deschid o alta postare.Practic masina are vreo 7 recall-uri doar ca asta mi se parea mai ''interesant''.Daca este o postare pe acest subiect caut mai bine si imi cer scuze. Editat August 31, 2017 de Caphonne Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Re: Proiect tomcar sincer nu stiu despre ce este vorba...poate ne ajuta Ferry?....:grin: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Re: Proiect tomcar Caphonne, te rog sa ma scuzi dar o sa raspund aici la ceea ce m-ai intrebat cat pot de punctual. Rog sa fiu iertat de acum:grin:...mie imi place discovery foarte mult si poate voi fi subiectiv... 1. Fiabilitatea - este discutabila...masina are 17 ani, tehnologia tot de atunci, tehnologie care la vremea ei a fost revolutionara, a trecut prin X. maini pana sa ajunga la mine...la tine..., a fost intretinuta Dumnezeu stie cum... 2. Piesele - mie mi se par preturi corecte la piesele noi, gasesti si pe original si pe aftermarket, doar ca la unele repere poti astepta cateva zile pana se livreaza...dar gasesti din plin si in dezmembrari...vorba unui prieten * Discovery este o masina indestructibila, tocmai de aceea am vandut ( dezmembrat ) pana acum 3-4 bucati* :uameni 3. Sevice / mecanici - eu fac mentenanta in doua locuri : _la cei de la Land Atelier, de care sunt foarte multumit si mi se par corecti din punct de vedere al preturilor la piese si manopera _la un service multimarca al unui prieten, care este si mai aproape de mine...si care este deasemenea foarte serios si corect la preturi Ca si parere formata in doi ani de utilizare, eu sunt multumit de masina. Este adevarat ca necesita atentie si nu suporta amanarea problemelor aparute...dar ce masina nu face asta? Sistemul TC utilizat corect te ajuta foarte mult in teren, ACE combinat cu perne de aer...e o placere la drum lung, asistenta la coborare face toti bani... Am facut ceva Km cu ea onroad si offroad si cu exceptia unei pante abrupte cu iarba uda , am ajuns unde mi-am propus fara troliu. Daca vrei si te hotarasti te astept cand vrei la un testdrive. Ca si sfat...sa nu iesi din cuvantul lui Ferry ca sfaturi si recomandari de reparatie si intretinere...sper sa nu se considere reclama...:ha::ha::ha: vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Re: Proiect tomcar Mersi de info, cum pot ma vad si cu tine, azi m-am vazut cu Mariusg, sunteti saritori si asta imi place, sunt in cautari dar nu ma grabesc, apare ea de undeva :) Vorbim. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 (editat) Re: Proiect tomcar Imi cer scuze ca postez aici dar sigur poate il intereseaza si pe @Tommy, am verificat o masina si avea un recall destul de recent in 2012 cu POWER TRAIN:DRIVELINE:DRIVESHAFT MFR, care-i treaba, e nasoala? Daca nu-i ok incerc sa deschid o alta postare.Practic masina are vreo 7 recall-uri doar ca asta mi se parea mai ''interesant''.Daca este o postare pe acest subiect caut mai bine si imi cer scuze. Scuze dar eu nu inteleg pe unde navighezi tu sa vezi recall la un D2 care are intre 13-18 ani vechime ca din cate stiu "recall" se face doar la masini in garantie. ma indoiesc ca pe forumul asta o sa primesti raspunsuri multe contra sa te descurajeze... ori o vrei si ti-o asumi ca-ti place ori nu... eu cand am vazut-o pe a mea nu m-a mai interesart nimic ca a fost dragoste la prima vedere, doar asa poti fi multumit, daca iti place cum arata si daca ai condus una in mintile ei... ca e posibil sa ai ghinion sa dai de una batjocorita care apoi sa iti scoata peri albi asta e chestie de "destin":wink: dar hai sa nu incarcam un topic de prezentare al unei masini .... am sa mut discutia in alta parte Editat August 31, 2017 de sierrafery NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 31, 2017 Partajează Postat August 31, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy Caphonne, te astept cu drag cand doresti...eu sambata asta trebuie sa fac un plan de plecare de acasa ...insarcinare de la nevasta..." vezi unde te duci cu copii sa pot face curatenie linistita"...asa incat mi-am propus sa-i scot la o plimbare si poate un gratarel pe langa Bucuresti...daca ai timp si vreo idee de testat masina...suna-ma 0723842660 - Bogdan vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy Ferry, Cred ca asta este recall-ul in cauza, desi vad ca este doar pe NA https://www.carmd.com/Tsb/Download/93509/P024NAS1 Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy Dupa cum se vede e un recall pentru o piesa de schimb nu pentru o problema a vehiculului, adica piesa respectiva are probleme si cine a cumparat modelul ala PE ORIGINAL si a fost montata de un service autorizat poate cere schimbarea.... destul de irelevant NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy @sierrafery uite aici https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/SALLTGM941A703356 Nu stiu si tocmai de asta intrebam, daca ce scrie acolo este ceva general sau doar pentru maisna respectiva :) Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy Caphonne, te astept cu drag cand doresti...eu sambata asta trebuie sa fac un plan de plecare de acasa ...insarcinare de la nevasta..." vezi unde te duci cu copii sa pot face curatenie linistita"...asa incat mi-am propus sa-i scot la o plimbare si poate un gratarel pe langa Bucuresti...daca ai timp si vreo idee de testat masina...suna-ma 0723842660 - Bogdan Cu mare placere dar maine fug dupa serviciu sa imi iau copilul de la Sinaia pentru ca Duminica merge la petrecere de pici :).Cu alta ocazie iesim si cu masini si cu copii sau doar cu masini. Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 (editat) Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy Daca dai click pe buletinul respectiv din 2012 https://www.vindecoderz.com/EN/Land%20Rover/DISCOVERY%20II/2001/power%20train:driveline:driveshaft/recall/91652 si citesti ai sa vezi ca e vorba de piesa aia de schimb cum am mai explicat si vezi si: "Estimated number of affected units- 180" "Corrective actio - Land rover will notify owners, and dealers will replace the affected rear driveshaft couplers free of charge. The safety recall began on may 4, 2012. E bine ca investighezi, asta e laudabil dar fii mai atent la detalii:wink: Editat Septembrie 3, 2017 de Astral NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
acristi Postat Septembrie 1, 2017 Partajează Postat Septembrie 1, 2017 Re: LR Discovery 2 versus LR Discovery 1 Camel Trophy @sierrafery uite aici https://www.vindecoderz.com/EN/check-lookup/SALLTGM941A703356 Nu stiu si tocmai de asta intrebam, daca ce scrie acolo este ceva general sau doar pentru maisna respectiva :) Pare sa fie aia pe care am listat-o mai sus: https://www.carcomplaints.com/Land_Rover/Discovery_II/2003/recalls/ Dar Ferry are dreptate aici - e un recall pe o piesa si este valid doar daca s-a schimbat acea piesa pe original in service autorizat, caz in care pare ca s-a inlocuit pe gratis. Cristi LR Discovery 2, 2002 Facelift, Td5, Manual, Cod Motor 15P, VIN# 3A77xxxx Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate