Vizitator caliche Postat Octombrie 28, 2008 Partajează Postat Octombrie 28, 2008 Salutari inca o data....AM achizitionat insfarsit un 4x4 nu e nustiu ce masina dar eu sunt multumit de ea o folosesc mai mult in alte scopuri(am o firma de tractari...http://www.tractariautocluj.ro)sper ca nu am facut gresit ca am scris situl meu daca e gresit anuntati ma ca nustiu multe , si ii mai dau din cand in cand sa munceasca ca sa se odihneasca si camioanele :grin: dar am avut ocazia sa merg cu ea si la offroad( am un prieten f bun (suparici) membru forum care mi a si recomandat forumul ) . Masina este un Opel Frontera Sport motor 2,0 i benzina este din 1994 am cumparat-o intamplator din germania cand am fost cu un client...dar vreau sa va zic ca deja simt nevoie sa ies in fiecare zi cu ea prin paduri si la offroad va multumesc pentru primire ....va voi tine la curent cu mai multe poze Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: salutare.....inca unu de la cluj va multumesc pt urari !!!!! vad ca este si un fronterist printre voi kbinder69 (cum se prezinta masina? ) sambata poate fac o iesire asa scurta ,un pic de plimbarica si o sa pun ceva poze frumoase...cat de cat pt inceput Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kbinder69 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: salutare.....inca unu de la cluj Caliche, am Frontera de 2 ani, deocamdata sunt multumit de ea,unde a trebuit sa ajung cu ea, am ajuns. :hi LR Discovery 1 300TDi - actual Opel Frontera Sport 2.0i - fost Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator caliche Postat Noiembrie 12, 2008 Partajează Postat Noiembrie 12, 2008 Re: salutare.....inca unu de la cluj am iesit un pic cu un prieten asa intro iesire mai mica.... va pun si voua cateva poze.... a fsot frumos pacat ca nu am eu gume de treaba dar pe viitor o sa imi pun Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate