Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

JIMNY diesel

Vizitator adminsdc

Postări Recomandate

Re: JIMNY diesel

Interesanta lucrare ,ce ai facut pe masina, dar daca te uiti atent ,la prinderea telescopului de directie,prinderea originala data de trailmaster,este foarte protejat telescopul,si...nu alenuca de pe bara de directie,brida de prindere se poate fixa si altfel,nu numai prin strangere.

cum ai montat tu telescopul,in primul rand nu are o pozitie prea buna , si...este foarte expus la lovituri,va incasa primul toti bolovanii si lemnele care le iei intre roti.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Vizitator reallifehunter

E mai sus de punte deci daca se loveste telescopul,se loveste si puntea mai inainte.plec de la premiza ca puntea e cea mai joasa,ce e mai sus deja e alta poveste

Link spre comentariu

Vizitator adminsdc

E mai sus de punte deci daca se loveste telescopul,se loveste si puntea mai inainte.plec de la premiza ca puntea e cea mai joasa,ce e mai sus deja e alta poveste

faine poze. zi mi te rog inca ceva, bullbar ul unde l ai facut? cam cat costra? si cum au facut sa ti incape si troliu ca mi e mi au spus sa mi aleg intre cele doua. au zis ca nu mi incap amandoua datorita turbinei. si inca ceva ai taiat ceva ca sa pui flansele? sau incap fara decupari?

Link spre comentariu

Vizitator reallifehunter

Bulbarul,de fapt bara fata,ca nu este un bull bar ci o copie dupa bara ARB l-am facut personal impreuna cu 2 prieteni care fac porti de fier forjat si constructii metalice.L-am gandit destul de mult,cu netul deschis la poze pt model,dar acum avem sabloanele si iese treaba frumoasa,daca ma suni iti dau numarul,te va costa undeva la 300 si un pic de euro.

Troliul incape fara probleme daca e cu bobina mica,vorbeste cu ionut sau tuparu pt asa ceva,eu am luat de la ei unul Com Up 6000lbs este ideal si sunt f multumit de el,trage de rupe din toate directiile si e destul de usor si pe deasupra mi-a incaput si 30m de sufa textila Plasma pe el!!

De decupat,odata ce nu mai ai bara fata ca sa-ti frece in fata,trebuie doar sa ajustezi un pic protectiile de la aripi pe interior,e mai greu sa-ti explic,va freca f putin si iti va spune singura de unde trebuie sa tai,e vorba doar de plastic,iti freaca cum sa zic,buza protectiei aripilor pe interior,se poate taia cu un flex micut si nu se vede din exterior nimic,plus iti mai freaca la cleme de plastic care fixeaza protectia interioara a aripii,se renunta la ele,cele doua de sus,o sa vezi e k.Ma refer la cauciucuri pe 75 At sau Mt combinate cu kitul OME de +4cm si flanse de 3.

Fara flanse nu freaca absolut nimic.

Daca pui cauciucuri mai inalte de cat OME pe 75,obligator trebuie sa inalti din body+taieri praguri.

Pt alte intrebari iti stau la dispozitie la nr 0749012404

Gabi

Link spre comentariu

Vizitator adminsdc

Bulbarul,de fapt bara fata,ca nu este un bull bar ci o copie dupa bara ARB l-am facut personal impreuna cu 2 prieteni care fac porti de fier forjat si constructii metalice.L-am gandit destul de mult,cu netul deschis la poze pt model,dar acum avem sabloanele si iese treaba frumoasa,daca ma suni iti dau numarul,te va costa undeva la 300 si un pic de euro.

Troliul incape fara probleme daca e cu bobina mica,vorbeste cu ionut sau tuparu pt asa ceva,eu am luat de la ei unul Com Up 6000lbs este ideal si sunt f multumit de el,trage de rupe din toate directiile si e destul de usor si pe deasupra mi-a incaput si 30m de sufa textila Plasma pe el!!

De decupat,odata ce nu mai ai bara fata ca sa-ti frece in fata,trebuie doar sa ajustezi un pic protectiile de la aripi pe interior,e mai greu sa-ti explic,va freca f putin si iti va spune singura de unde trebuie sa tai,e vorba doar de plastic,iti freaca cum sa zic,buza protectiei aripilor pe interior,se poate taia cu un flex micut si nu se vede din exterior nimic,plus iti mai freaca la cleme de plastic care fixeaza protectia interioara a aripii,se renunta la ele,cele doua de sus,o sa vezi e k.Ma refer la cauciucuri pe 75 At sau Mt combinate cu kitul OME de +4cm si flanse de 3.

Fara flanse nu freaca absolut nimic.

Daca pui cauciucuri mai inalte de cat OME pe 75,obligator trebuie sa inalti din body+taieri praguri.

Pt alte intrebari iti stau la dispozitie la nr 0749012404

Gabi

merci mult de informatii, te anunt daca e nevoie! :grin: :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare