bogdangepeto Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Bună seara, sunt nou în domeniu :). Am înțeles de la fostul proprietar ca trebuie s ung crucea cardanica de doua ori pe ani. Pe unde se baga vaselina în cruce, am văzut un bolț mic exact pe cruce, pe acolo se introduce vaselina? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
giorgel Postat Iulie 25, 2017 Partajează Postat Iulie 25, 2017 Re: Ungere cruce cardanica Daca l-ai vazut in axul crucii, acel bolt ar trebui sa fie un niplu pentru gresare. Gresarea se face cu un gresor (tecalemit, decalimitru, alti mitri si dumitri :ha:). Eu n-am prea reusit sa gresez cardanele Patrolului fara sa le dau jos, pentru ca din cauza frangerii nu intra mufa gresorului pe niplu. Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
bogdangepeto Postat Iulie 26, 2017 Autor Partajează Postat Iulie 26, 2017 Re: Ungere cruce cardanica Mulțumesc pentru răspuns, trebuie s cumpăr un mitri :) și vaselina grafitata. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate