Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

De ras sau de plans?

allroad

Postări Recomandate

Re: De ras sau de plans?

"Masina ptr pretentiosi" ... :ha:

In afara de aspectul ...mai deosebit, am remarcat perdelutele de tip CFR si instalatia de GPL. De asemenea sunt interesante si imbunatatirile aduse acaretului ...cu siguranta un upgrade important ...

- discuri frana + placute

- telescoape + arcuri

- pivoti

- bielete

- bucsi

Nu stiu daca ar fi de ras sau de plans ...nu poti spune decat atat ...mare e gradina ... :ha1

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Saracul Jimny cu ce a gresit sa care povara aia de 100 kg, dar si meseriasul ce a mai sudat si taiat la fiare :)

Dacia Duster 4x4

Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V.

Link spre comentariu

daca avea omul putin mai multa inspiratie mergea bine, a facut totul de la el din cap fara sa se intereseze.

barile din fata si spate sunt pt hammer cand patruleaza prin siria :)

Link spre comentariu

Desi barEle nu sunt tocmai pe gustul nostru poate in viziunea omului asa par lucrurile mai "grosse"... Si apoi ce barE sa faca la ateveu sa para si el mai masina de teren? (cer scuze posesorilor de Jimny, acest topic e unul tipic de hamuzament) Pe bune... Pe de alta parte sa privim si partea plina a paharului ...a dublat valoarea masinii la fier... :ha:

Editat de Astral

Link spre comentariu

Pe de alta parte sa privim si partea plina a paharului ...a dublat valoarea masinii la fier... :ha:

poate sunt din fibra de carbon carcotashilor.

sa moara dusmanii!

3x Suzuki Jimny

1x Suzuki Samurai

Dacia DoubleCab 4x4

Link spre comentariu

Nu, nu omu zice clar in anunt ca sunt metalice ... acum mai ramane de vazut daca sta magnetul pe ele ... sau e metal d-ala chinezesc ...de plastic... :ha:

Editat de Astral

Link spre comentariu

:grin:

S-a descurcat omul probabil este si protectie pentru crengi si alte obstacole :)

Nu are nici nr de inmatriculare, umbla doar pe drumuri de munte

Ben

Editat de Astral
Link spre comentariu

Proiectoarele le-a pus cat mai in fatza sa aiba ce rupe la primul contact frontal nedorit :bi

S-o fi inspirat din filmul Mad Max cu Mel Gibson

Urasc gropile ca mi se varsa berea. :be
Link spre comentariu

• 6 luni mai târziu...

Nu si-a revenit si nici n-o va mai face in viata asta !

Pur si simplu, e disperat ca n-o cumpara nimeni si nu intelege de ce ! :ha:

Eu zic ca nici noi (restul) nu suntem mai buni, fiecare punem si investim in ele, tot ca niste copii mari suntem :):)

Eu unul sunt sigur ca niciodata nu o sa scot bani si timpul investit.

Sa ma apuc eu sa fac bari sau alte minuni pe ea nici nu intra in discutie, sa nu aibe rugina, motor, punti bune si asta basta, poate niste roti de 35'' ar prinde bine dar multi spun ca nu pre faci economie la motorina cu ele.

Deci nu ma arunc prea tare, ma uit pe net din cand in cand daca apare ceva la pret convenabil poate cumpar.

Sanatate la toti aventuristi si off road profesionisti

Ben

Link spre comentariu

Nu e vorba nici de investitie, nici de frumoasa nebunie pe care o toti cei pasionati de 4x4, ci de faptul ca barele nu sunt pe gustul tuturor !

Stiu ca gusturile nu se discuta, dar ce e urat, se vede de la o posta !

Apropo, TU ti-ai pune pe masina astfel de monstruozitati ?!? :wink:

Link spre comentariu

!

Apropo, TU ti-ai pune pe masina astfel de monstruozitati ?!? :wink:

:wink:

Stiu sunt urate si nu sunt deloc practice, mai rau decat originalul din plastic, cel putin spatele.

Nu as pune si nu as pune nici un original chiar daca arata bine si este practic, nu este practic pt mine pt ca nu o sa ma bag cu masina niciodata (cred) in asa gropi ca sa imi agate bara din fata sau din spate.

Doar incerc sa nu detestam pe nimeni, sa descurcat omul cum a putut, cei mai rau ca nu isi da seama ca este o ratare si poate crede ca a pus ceve super pe masina.

Acelesi lucru este cu oricare din noi, eu am desfacut-o toata si am curatat-o, sablat etc, si mam simtit mai bine, poate chiar am fost mandru de mine si sigur am avut un sentiment ca am salvat masina de moarte sigura in 5-10 ani.

Dar daca te uiti din punctul de vedere al unei femei sau cineva care nu are nimic dea face cu 4x4 sau off road pentru ei tot un fraier am fost, atata munca si timp investit pt niste fiare.

SUnt sigur ca majoritate din noi care petrec mult timp cu massinile astea cateodata se intreaba pe ei insusi de ce atata timp si bani? Pentru moft, pt placere, pt modul/ stilul de viata care il ai, etc.

Deci noi tot aceleasi lucru il facem doar ca in general este acceptat de comunitatea off road si este considerat frumos sau practic( nu neaparat de restul lumi)

Sper ca am reusit sa scriu cum gandesc.

Ben :dr2

Editat de Ben 07
Link spre comentariu

Daca si-ar pune inapoi barele originale, imediat ar vinde-o ...

Asa, ma dispune de fiecare data cand o vad prin oras :ha: Credeti-ma, in realitate e chiar mai rau decat in poza

4x4MANIA is where we are !!!
Link spre comentariu

Aici e o problema, poate chiar nu le mai are, de aia o fi facut mirlania aia...

Sincer decat sa te prezinti cu mizeriile astea ...mai bine le da jos, iar de banii care ii ia la fier pe ele ...baga benzina sau gepeleu ptr viitorul cumparator ...e mai cinstit asa ... :grin:

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare