Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Anomalie inchidere centralizata D2

Bobi

Postări Recomandate

Salutare tuturor,ciudatenia consta in faptul ca armez masina,se inchide,la dezarmare usa pasager si usa portbagaj nu reactioneaza.

Am incercat si cu cheia de rezerva ,idem.

Mecanic functioneaza,se deschide din interior.

Ma intreb daca a mai patit cineva chestia asta si cum a rezolvat o.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Anomalie inchidere centralizata D2

Salut, 2 puncte:

1. nu a mai facut figuri doar una din ele intermitent apoi si-a revenit?

2. pune urechea pe usile care nu deschid si daca auzi ceva activitate sau simti pe buton o mica vibratie in momentul cand dai sa deschizi din telecomanda ambele actuatoare trebuie schimbate, am mai vazut si 3 sa se strice aproape deodata.... daca nu auzi nimic pe comanda de deschidere mai vorbim

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe 🙂

Link spre comentariu

Prima data a cedat haionul dar si a revenit,iar acum 3 zile si usa dreapta.

La mine se deschide doar usa sofer la prima apasare buton si la a doua apasare se deschide integral.

Zgomot se aude la deschidere, dar parca nu are putere sa duca treaba pina la capat.

Intreb ;actuatoarele sunt pe vacum,daca da ,sunt sanse sa fi cedat ceva furtun?

Link spre comentariu

Am cam presimtit eu ca exista un "preambul". Sunt motoare electrice care cedeaza dupa 10+ ani pe rand sau deodata din diverse cauze de mediu sau pur si simplu ''imbatranesc'' pt ca nu stau degeaba, nu e loc de tziganeli, daca vrei sa rezolvi CORECT SI DURABIL cumperi actuatoare noi si inca 10+ ani esti linistit, eu le-am schimbat deja pe toate de cand am masina pt ca au cedat si la mine... nu sunt ieftine dar nici criminale ca pret pt anduranta lor, chestia cu usa sofer prima data si la a doua celelalte e setare din BCU numita "SPE"(=single point entry) si se poate modifica cu tester sa mearga toate din prima, ai nevioe de FQJ102900 si FQR100570(da pe google, mi se pare ca la lrdirect sunt cele mai ieftine dar sapa si decide. Bafta

NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL

Link spre comentariu

Salutare, sunt total de acord cu Fery dar asa ca fapt divers va pot spune si ce am patit eu.

Dupa ce am cumparat masina, aceasta stationand foarte mult timp pana a fost vanduta fiindca discurile de frana erau ff ruginite, am avut si eu probleme cu inchiderea centralizata,prima data mi-a facut figuri usa dreapta spate care timp de juma de an cand se deschidea cand nu apoi aceeasi problema cu usa portbagaj.Actuatorul de la portbagaj l-am schimbat imediat fiindca era de urgent interes dar actuatorul de la usa dreapta spate am zis sa-l mai aman o vreme ca nu era urgenta(cand nu vroia sa se deschida si aveam nevoie sa deschid usa aia o deschideam din interior. Folosind masina zi de zi intr-o buna zi acel actuator a inceput sa functioneze permanent si de aproape 5 ani nu mi-a mai facut figuri.Este oarecum noroc ca am decis asta atunci si,banuiesc ca acolo in actuator era un contact imperfect care s-a refacut tot actionandu-l.Sau poate ceva vaselina intarita sa fi fost in angrenaj.Evident ca nu dau sfat nimanui sa amane schimbarea unei piese care face figuri dar,am scris ce am patit eu intamplator ,ca fapt divers.

Link spre comentariu

Se mai intampla si asta dar rar, pentru cine nu isi poate permite noi se pot repara cu multa dibacie dar nu se stie cat tine ca poate mai e uzura si in mecanism si alea din usilnu sunt usor de schimbat asa ca varianta SH e total neproductiva, daca doresti fa un test cu cel de laa portbagaj ca e cel mai usor de scos si daca iti iese fa un tutorial ca eu am multa incredere in dibacia romanului comparativ cu americanii:grin:, principiul e descris aici http://www.ebay.com/itm/Mabuchi-Nichibo-Door-Lock-Motor-Short-Long-Flat-D-Round-Collar-FC280PC22125-/111198111739?rmvSB=true , eu am gasit motorase doar in US http://www.ebay.com/itm/Mabuchi-Nichibo-Door-Lock-Motor-Short-Long-Flat-D-Round-Collar-FC280PC22125-/111198111739?rmvSB=true si e mai scump transportul ca ele, daca gaseste cineva motorase similare prin zona sa ne instiinteze

Link spre comentariu

Dupa cum spune si Mosor,am toate sansele sa patesc la fel,deoarece numai in weekend folosesc masina,mai mult sta.Inconvenientul major e cind merg la cumparaturi si nu se deschide,... apelez la fie-mea.Dar probabilitatea sa-l schimb pe cel din spate e mare,asta dupa ce am sa incerc o autopsie-resuscitare.Daca gasesc si aparatul foto optim facem si tutorial.

Link spre comentariu

Salutare, am incercat si eu sa-l resuscitez dar cand am vazut cum arata m-am dat batut.Era prea uzat ca sa mai cred ca as putea sa scot din el ceva durabil. Am vrut sa comand odata cu cel de luneta si pe cel de usa dar mi s-a parut cam mult odata si am mai asteptat.Am avut noroc.

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare