Klez Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Buna, Caut un strungar, cu tot cu strung, (zona Bucuresti, preferabil S2 sau S3) pentru a remedia doua discuri de frana. Am vrut sa cumpar noi, dar uzura la acestea e sub 1 mm :grin: Dracu stie de ce s-au ondulat asa... La 130 daca vreau sa incetinesc putin, zici ca e cutremurul din `77 Stie cineva ceva, cumva? OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
danciucu Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Re: Strungar Bucuresti? GSG Auto, am facut si eu operatia asta, cam 50 de lei per disc , daca le ai demontate, pana intr-o ora ca timp XJ '96 2.5i, WJ '00 4.7 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 8, 2017 Partajează Postat August 8, 2017 Re: Strungar Bucuresti? GSG Auto, am facut si eu operatia asta, cam 50 de lei per disc , daca le ai demontate, pana intr-o ora ca timp Cred ca este vorba despre CSG auto... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Liviu-San Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Re: Strungar Bucuresti? Buna, Caut un strungar, cu tot cu strung, (zona Bucuresti, preferabil S2 sau S3) pentru a remedia doua discuri de frana. Am vrut sa cumpar noi, dar uzura la acestea e sub 1 mm :grin: Dracu stie de ce s-au ondulat asa... La 130 daca vreau sa incetinesc putin, zici ca e cutremurul din `77 Stie cineva ceva, cumva? Verifica mai intai butucul,sa nu cumva sa ai vreo ciupitura si sa nu se aseze discul perfect, ca s-ar putea sa le strunjesti degeaba.Am patit eu treaba asta. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 9, 2017 Autor Partajează Postat August 9, 2017 Re: Strungar Bucuresti? Da, stiu ce zici, insa prin Februarie am facut operatiunea asta pe fata ca-mi pleca volanul din mana la franare. Dupa remediere, a mai ramas o vibratie mica care cu timpul s-a accentuat, de unde deduc ca-s discurile pe spate (vibreaza tot, mai putin volanul). Ideea e ca daca ar fi sa fie din butuc, ar trebui sa simt si la frana de mana, in mers... Niste cazane dom`le...:old OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 Re: Strungar Bucuresti? in sectorul 4 te ajut eu, am un strungar foarte bun langa mine...zona Dedeman soseaua Giurgiului. Daca vrei da-mi un telefon 0723.842.660. Bogdan vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Alin Postat August 9, 2017 Partajează Postat August 9, 2017 (editat) Re: Strungar Bucuresti? Salut , in s2 , soseaua andronache ,la Genbeb (nu am nr de tel) , daca intri din Colentina e la cateva sute de metri pe stanga , ceva gard si poarta galbene , scrie rectificari planetare , etc in S3 , pe calea Vitan, in zona stadionului Olimpia , str Doliei , dl Tudor 0723 134 331 (ia-l incet , are 87 ani si are foarte mult de lucru) , nu lucreaza el ,are angajati care chiar stiu meserie. Editat August 9, 2017 de Alin Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 11, 2017 Autor Partajează Postat August 11, 2017 Re: Strungar Bucuresti? Multam de raspunsuri. Rezolvat problema prin amabilitatea lui Crocodilu'. Strunjit toate 4 discuri, inca vibreaza la franare => Ii dau foc ca stau prost cu nervii OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Re: Strungar Bucuresti? pai ai mai ajuns azi sa le faci si pe cele de pe fata?...ieri ai facut doar spatele... vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 11, 2017 Autor Partajează Postat August 11, 2017 Re: Strungar Bucuresti? Am fost pe la ora 13, le-am demontat peste drum de atelierul lor. Am vazut ca tot intrau dube la tine si m-am gandit ca fix eu mai lipsesc sa incurc pe acolo. Un popa cunosti? Poate trebuie numai putin stropita cu ceva sfant:x OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
tommy crocodilu Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 (editat) Trebuia sa vii la mine...faceam loc...nu era problema...dar bine ca te-ai descurcat... Eu zic sa verifici...echilibrarea rotilor...si tot ce tine de articulatii...clar problema nu este de la discuri...ti-a zis si strungarul ca a luat foarte putin din ele... Editat August 12, 2017 de Astral vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat August 11, 2017 Autor Partajează Postat August 11, 2017 Re: Strungar Bucuresti? Rabdarea mea a fost depasita de cand i-am schimbat turbina, in urma cu o luna si ceva. Urmeaza topic nou la schimburi 2wd cu 4x4. Imi trebuia ceva care sa ma faca sa-mi dau seama ca eu nu-s facut pentru masini de fite :grin: OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate