Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Strungar Bucuresti?

Klez

Postări Recomandate

Buna,

Caut un strungar, cu tot cu strung, (zona Bucuresti, preferabil S2 sau S3) pentru a remedia doua discuri de frana. Am vrut sa cumpar noi, dar uzura la acestea e sub 1 mm :grin: Dracu stie de ce s-au ondulat asa... La 130 daca vreau sa incetinesc putin, zici ca e cutremurul din `77

Stie cineva ceva, cumva?

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Strungar Bucuresti?

GSG Auto, am facut si eu operatia asta, cam 50 de lei per disc , daca le ai demontate, pana intr-o ora ca timp

Cred ca este vorba despre CSG auto...

Link spre comentariu

Buna,

Caut un strungar, cu tot cu strung, (zona Bucuresti, preferabil S2 sau S3) pentru a remedia doua discuri de frana. Am vrut sa cumpar noi, dar uzura la acestea e sub 1 mm :grin: Dracu stie de ce s-au ondulat asa... La 130 daca vreau sa incetinesc putin, zici ca e cutremurul din `77

Stie cineva ceva, cumva?

Verifica mai intai butucul,sa nu cumva sa ai vreo ciupitura si sa nu se aseze discul perfect, ca s-ar putea sa le strunjesti degeaba.Am patit eu treaba asta.

Link spre comentariu

Da, stiu ce zici, insa prin Februarie am facut operatiunea asta pe fata ca-mi pleca volanul din mana la franare. Dupa remediere, a mai ramas o vibratie mica care cu timpul s-a accentuat, de unde deduc ca-s discurile pe spate (vibreaza tot, mai putin volanul). Ideea e ca daca ar fi sa fie din butuc, ar trebui sa simt si la frana de mana, in mers...

Niste cazane dom`le...:old

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

in sectorul 4 te ajut eu, am un strungar foarte bun langa mine...zona Dedeman soseaua Giurgiului. Daca vrei da-mi un telefon

0723.842.660.

Bogdan

vitara - an 1995 - motor1.6L - 16V cutie automata - de padure

toyoya rav 4 - an 2005 - motor d4d - cutie manuala - de strada

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Salut , in s2 , soseaua andronache ,la Genbeb (nu am nr de tel) , daca intri din Colentina e la cateva sute de metri pe stanga , ceva gard si poarta galbene , scrie rectificari planetare , etc

in S3 , pe calea Vitan, in zona stadionului Olimpia , str Doliei , dl Tudor 0723 134 331 (ia-l incet , are 87 ani si are foarte mult de lucru) , nu lucreaza el ,are angajati care chiar stiu meserie.

Editat de Alin
Link spre comentariu

Multam de raspunsuri. Rezolvat problema prin amabilitatea lui Crocodilu'.

Strunjit toate 4 discuri, inca vibreaza la franare => Ii dau foc ca stau prost cu nervii

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

pai ai mai ajuns azi sa le faci si pe cele de pe fata?...ieri ai facut doar spatele...

SE FURA IN DRACI....DAR NIMIC NU LIPSESTE...TOTUL SE FACE REPEDE...DAR NIMIC NU-I GATA

Link spre comentariu

Am fost pe la ora 13, le-am demontat peste drum de atelierul lor. Am vazut ca tot intrau dube la tine si m-am gandit ca fix eu mai lipsesc sa incurc pe acolo.

Un popa cunosti? Poate trebuie numai putin stropita cu ceva sfant:x

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

Trebuia sa vii la mine...faceam loc...nu era problema...dar bine ca te-ai descurcat...

Eu zic sa verifici...echilibrarea rotilor...si tot ce tine de articulatii...clar problema nu este de la discuri...ti-a zis si strungarul ca a luat foarte putin din ele...

Editat de Astral

Link spre comentariu

Rabdarea mea a fost depasita de cand i-am schimbat turbina, in urma cu o luna si ceva. Urmeaza topic nou la schimburi 2wd cu 4x4. Imi trebuia ceva care sa ma faca sa-mi dau seama ca eu nu-s facut pentru masini de fite :grin:

OMU'e inainte de toate!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare