dragoslav Postat August 10, 2017 Partajează Postat August 10, 2017 Buna ziua. Ma poate indruma cineva din Timisoara catre un atelier de reconditionat casete directie? Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
opinion Postat August 11, 2017 Partajează Postat August 11, 2017 Re: info reconditionat casete directie Timisoara 0740523309 unde pe lugojului, nu stiu cum il cheama a fost un coleg la el, cu asta se ocupa dar nu monteaza/demonteaza Spor Too much of a good thing can be wonderful. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dragoslav Postat August 12, 2017 Autor Partajează Postat August 12, 2017 Re: info reconditionat casete directie Timisoara Multumesc. intre timp am mai dat de unul in Fraidorf unul Zoly ...ma duc dupa sarbatori la consult. Multumesc de info ! Land Rover Discovery 2 TD5 , Manual an 2000 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cipri778 Postat August 12, 2017 Partajează Postat August 12, 2017 Re: info reconditionat casete directie Timisoara Am fost anul trecut la Zoli, nu stiu cat de bine lucreaza, dar mi-a cerut un pret prea mare pt o caseta de Flocus. don't worry, be happy Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dcosmin Postat Noiembrie 9, 2017 Partajează Postat Noiembrie 9, 2017 Re: info reconditionat casete directie Timisoara Am fost anul trecut la Zoli, nu stiu cat de bine lucreaza, dar mi-a cerut un pret prea mare pt o caseta de Flocus. Ce inseamna pret prea mare mai exact? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate