sean70 Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long :no1 nu prea atunci. Din ce am observat eu , ramane drum cand nu se mulineaza . Depinde de pozitia observatorului, de sistemul de referință... totul e relativ zicea unul odată... :grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Depinde de pozitia observatorului, de sistemul de referință... totul e relativ zicea unul odată... :grin: Las cum vrei tu, ca vad ca nu o scot la capat si mi se termina literele :ha: Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
RZV Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 (editat) Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Pere sau prune, ambele aduc cacarea........... Diferenta este la moftul propriu.Mie-mi plac pepenii - la purtator....astia curata rinichii sau portofelul , dupa caz:ha: Dupa utilizator, buzunar ,card si portofel, timp de perdut/investit - totul este relativ. Dupa mai multe gauri negre din astea, diferenta o fac cele de mai sus. Daca mergi la birou 8 ore, si masina zace prin service contra cost ,va fi o rabla stricacioasa. Daca stai cu mana-n transa ca ginecologu' si ai timp de socializat cu mecanicul, de testat, de platit o piesa fara sa te gandesti la costuri ....iarasi este o chestie relativa. La fel daca nu te regasesti in nici o tabara de mai sus, dar creste inima in tine si pHsicu' este pe val cand mergi, repari, investesti in fierul TAU , nu conteaza marca , doar faptul ca o viata ai . diferenta o face spiritul tau aventuros au' nu :old Eu mi-as lua LR. D'asta n-am avut si stiu ca este tare comod la drum. dar nici porsche clasic,de prin 97'-98' nu am avut.... nici G.... un set de pere, unu de mere,unu de pepeni ...la prune cred ca as renunta, nu-mi plac investitiile mari. Daca acum nu ti se vad dintii, sunt doua situatii: ori nu mai sunt, ori nu meriti 4x4, poti sa mergi cu un sedan german, ca oricum nuai inteles nimic din spiritul asta ...... Editat August 25, 2017 de RZV Dacă de întelepţi o povaţă este apreciată, de proşti e ca o jignire considerată. Dream It, Do It, Live It.... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Las cum vrei tu, ca vad ca nu o scot la capat si mi se termina literele :ha: Capetele sunt mai multe... Un Y61 LWB vs. un Discovery 2,ambele stoc, cu gume identice, de fabrica... In offroad... Pe care pariezi??? Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sierrafery Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Capetele sunt mai multe... Un Y61 LWB vs. un Discovery 2,ambele stoc, cu gume identice, de fabrica... In offroad... Pe care pariezi??? Asta-i intrebare de nota :10 ... cu specificatia ca pentru a putea sa pariezi pe sume mari D2-ul sa fie HSE(adica cu ACE si SLS + blocant central) si conduse de acelas sofer dibaci dar impartial pe acelas traseu, chestia aia cu ACE si SLS poate parea ciudata celor care nu stiu ce efect au ambele in conditii off-road, ma refer la "extended mode" care este automatic nu din butoane si intra in actiune cand ECUurile sesizeaza ca masina e "pe burta" din inputurile senzorilor de ABS si SLS si se umfla pernele automat iar ACE intra in defaultul pt flexari maxime... da D2-ul asta e mult mai complicat decat pare fara a se sti EXACT ce stiu sistemele astea NU RASPUND USERILOR CU PROFIL INCOMPLET LA MASINA(model, an, motor, transmisie), NU RASPUND PE PM LA PROBLEME TEHNICE SAU DE INTERES GENERAL Discovery Td5 ES , "00. manual, ECU tunat, intercooler marit...merge de rupe Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 25, 2017 Partajează Postat August 25, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Facand o revenire la subiect ... nu sunt convins ca as putea intelege "diferenta" intre miza si concurenta. Asa cum nu as putea intelege nici chibitii cu centura neagra doi dani in laba care se pronunta dupa ce dau cu banul. Una peste alta o viata avem ... nu mai multe. Cu mecanici, portofele, carduri si ce o mai fi. Iar "rabla" aia oricare ar fi ea, indiferent ca e Matilda, Ingrid sau Rotilda, asta in conditiile in care vrei sa distingi la un moment dat si verdele din viata, sa pui stop la gris-ul care te acapareaza, te vindeca de rutina aia de "8 ore de birou" ...Nu stiu daca se intampla partial sau total dar in cazul meu functioneaza... Ca tot s-a deschis casa de pariuri ...as lua si eu un bilet ...la un film bun... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Capetele sunt mai multe... Un Y61 LWB vs. un Discovery 2,ambele stoc, cu gume identice, de fabrica... In offroad... Pe care pariezi??? Pa Patrol , dar de ce sa merg la offroad cu gume de fabrica ? Mergem cu mt sau mai bine pe simex. Sa vad cascarabeta englezeasca pe stanci mari in sus vs Patrol :ha:. Nu compara ceva facut de englez vs ceva facut de ala cu ochii mici. Aici am fost pe langa e vorba de fiabilitate , anduranta , etc. Nu are legatura cu topicul , in topic se vorbeste de vs si gata. Deci eu as merge pe Patrol. Numa si pt faza ca intra 33 fara complicatii si pe langa ca intra le si duce si nu se rupe ca si oala de aluminiu care face poc eins zwei. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Relaxati-va neuronii domnilor ...prea multa incordare nu e buna ... Poc face si una si alta depinde cat de "OEM" e piesa dintre pedale si volan ... In topic se vorbeste de "vs" in ceea ce priveste achizitia ... Auzi domne' ia naiba un Logan ...ca si ala e bun ...fi nationalist mai dai dracu cu ceaiurile lor negre si cu pestele lor stricat ... :ha: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Irod Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Relaxati-va neuronii domnilor ...prea multa incordare nu e buna ... Poc face si una si alta depinde cat de "OEM" e piesa dintre pedale si volan ... In topic se vorbeste de "vs" in ceea ce priveste achizitia ... Auzi domne' ia naiba un Logan ...ca si ala e bun ...fi nationalist mai dai dracu cu ceaiurile lor negre si cu pestele lor stricat ... :ha: :g ai dreptate , da omu a zis ca ii trebe pt offroad , nu pt strada. Utilajele sunt utilaje , suv-urile , suvuri. Nissan Terrano R20 Panzer II BFG MT Nissan Patrol Y61 Panzer IV BFG MT Natura si aventura Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Big.Ursu Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Fie ca vei merge pe Nissan, LR, Mitsubishi, Toyota, Mazda, Jeep ... cei care au deja masina pe care o alegi tu iti vor spune ca ai facut cea mai buna alegere, pentru restul o sa ai o cotoarba. Dupa ce te impaci si tu cu alegerea ta, o sa vezi ca cea mai buna masina e aia de o ai. Performanta utilajului tine in mare masura dr cati bani ai disponibili sa il tii sanatos, precum si de talentul si indemanarea ta de sofer. Eu iti doresc sanatate si bani sa te tii dupa fier, restul vin de la sine. PS. A mea e mai viguroasa...ffs. 2 NADS Fitted Pentru mine, disputa stiinta vs religie s-a incheiat atunci cand pe biserica a aparut paratraznetul. Cel mai bun sex oral mi-l ofera gura lumii. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Sau pur si simplu poti urma un tratament bazat suc de pepeni cu zicea un coleg mai sus si sa te dai cu troleibuzul si tramvaiul pana la pensie. Desigur cand treci si de prima tinerete si dupa a doua o sa constati ca jucaria care ti-ai dorit-o e prea tarziu sa ti-o mai poti lua si prea naravasa sa o mai poti conduce. Una peste alta, urmeaza-ti visul daca ai curaj sau viseaza in continuare ... consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sean70 Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Pa Patrol , dar de ce sa merg la offroad cu gume de fabrica ? Mergem cu mt sau mai bine pe simex. Sa vad cascarabeta englezeasca pe stanci mari in sus vs Patrol :ha:. Nu compara ceva facut de englez vs ceva facut de ala cu ochii mici. Aici am fost pe langa e vorba de fiabilitate , anduranta , etc. Nu are legatura cu topicul , in topic se vorbeste de vs si gata. Deci eu as merge pe Patrol. Numa si pt faza ca intra 33 fara complicatii si pe langa ca intra le si duce si nu se rupe ca si oala de aluminiu care face poc eins zwei. Colegule, tot tiganu' își lauda ciocanu... Daca erai mai aproape ți-aș fi zdruncinat un pic certitudinile și scara de valori... garantat. :grin: Discovery 4 2010 Discovery 2 2000 Defender 90 1997 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Caphonne Postat August 26, 2017 Partajează Postat August 26, 2017 (editat) Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Al dracu offroadu' asta de parca pana ajungi la el nu bagi asfalt la greu ca nah nu toti stam la munte, * un suv sau un turism 4x4 platforma si un cazan cu 35-uri in spate e cea mai buna solutie daca vrei offroad.Toara lumea cere pareri x vrs y dar daca-i intrebi cum se greseaza o cruce cardanica habar nu au.Intre Disco 2 si Patrol momentan aleg Daihatsu :)))) Editat August 26, 2017 de Astral Aia cu plm pastreaz-o pentru fb..... Dacia Duster 4x4 Daihatsu Feroza ''Facocerul gurmand'' 1.6 16V. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Uleiul in cutie nu se schimba ca se distruge cutia, crucile nu se greseaza ci doar se schimba cand se strica, la grupuri nu se schimba nimic ...eventual sexul ...in loc sa dai-iei ...una peste alta ... capota se insonorizeaza bine dupa care se sudeaza ca si asa e intretinerea scumpa ...iar dupa ce o o chinui doi-trei ani fara sa investesti una de-un leu o scoti pe oleix si garantezi cu rinichiul stang dansul cu cearceaful ca e fata mare dansa...sau cel putin era ... au trecut niste golani noaptea prin parcare si au facut-o un gang bang dar nu a declarat violu saracuta ca unu dintre ei era baiatul primarului si unul baiatul popei si s-a gandit ca e pacat sa le strice reputatia... Normal fiecare cioara isi lauda puiul ... al ei e cel mai negru si cel mai cu par pe oua ...Doar ca onorata asistenta nu tot ce zboara se mananca ...si chiar daca prin absurd si porcii ar zbura ...nici ceafa bine perpelita nu e ce a fost odata! :grin: consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
dacuBurebista Postat August 27, 2017 Partajează Postat August 27, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long :grin: cât ați scris voi aicea, eu am mai făcut 800 de kilometri acuma probele eu o văd așa: ce mașină am versus cât stau pe acasă in weekenduri! :g 2 http://www.calauzaoffroad.ro/ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
mushudog Postat August 29, 2017 Autor Partajează Postat August 29, 2017 Re: Discovery 2 versus Patrol Y60 long Multumesc frumos tuturor celor care au intervenit pe acest topic. Am rasfoit forumul, am vazut niste masini intre timp si am ajuns la o concluzie. Patrol-ul se potriveste cu ce caut eu acum- in sensul ca nu am nevoie de 4x4 permanent si nici de prea mult confort. Masina nu va merge mult pe asfalt sau in oras. Toate astea sunt lucruri unde LR ar aduce un plus . Prin urmare caut un Y60...sau poate Y61.... "in toate mintile" si sper sa il gasesc la un moment dat! Multumesc inca o data . Din punctul meu de vedere se poate inchide. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate