gepetto Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Am descoperit astazi in trafic cu ce se ocupa colegul nostru Niros Distributie de diverse electrice Si l-am ginit si pe r3dscorpion care are o carciuma dar nu am apucat sa-i fac poza Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: dezvaluiri DA DA ...CORECT si eu am vazut masini de firma asta intrafic dar nu am apucat sa-l felicit pe Sorin... :1 De asemeni voiam sa te felcit si pe tine nenea Gepe....am vatut prin oras si masinile tale de la firma de distributie de mezeluri(erau inscriptionate cu GEPETO-DISTRIBUTIE MEZELURI) :grin: :grin: :grin: ...frumoasa dezvoltare are firma :banana BAFTA! It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
r3dscorpion Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: dezvaluiri "Si l-am ginit si pe r3dscorpion care are o carciuma dar nu am apucat sa-i fac poza" Bravo nea Gepe, dasta-mi esti.......... ma dai in gat sa afle sotia cu ce ma ocup in timpul liber....nu poate omu sa mai deschida o shaormarie ceva ca gata .... il si ajuta preteni :ha: :ha: :ha: "Nu merge unde te duce drumul, mergi pe unde nu exista un drum si lasa o urma. R.W.Emerson" PORCTROLL Y60 DE PRIN 95 - 0724569397 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: dezvaluiri Am vazut si eu o masina "periculoasa" (inaltata , cu niste cauciucuri uriase si vopsita in niste culori ca de camuflaj dar mai "vii"-pare a fii de concurs) pe sos. Viilor , in fata restaurantului Bianca(parca asa se numeste). Cred ca este un Patrol , nu reusesc sa o vad clar data fiind viteza cu care trec pe langa ea :Hr (dehh , Bucurestean). Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
ucenica Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: dezvaluiri Am vazut si eu o masina "periculoasa" (inaltata , cu niste cauciucuri uriase si vopsita in niste culori ca de camuflaj dar mai "vii"-pare a fii de concurs) pe sos. Viilor , in fata restaurantului Bianca(parca asa se numeste). Cred ca este un Patrol , nu reusesc sa o vad clar data fiind viteza cu care trec pe langa ea :Hr (dehh , Bucurestean). Restaurantul se numeste Taverna Viilor iar masina este a unui domn cu multa expedienta in ale offroad-ului, domnul Mihai Mihail. Este Patrol si cred ca a vazut destule concursuri in tinerete. Iar restaurantul este foare fain, am fost de mai multe ori :) ARO 11.4, motor 1.9D Logan 1.5 dCI one happy family lots of dreams and hopes Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: dezvaluiri Am banuit eu ca cel putin masina este "experimentata". Pacat de cauciucuri , o data la cateva zile le vad dezumflate , si sta destul pe ele asa. Eu trec foarte des pe acolo , locuind in zona. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 30, 2008 Partajează Postat Octombrie 30, 2008 Re: dezvaluiri Eu am vazut, si trebuie sa-mi aduc aminte unde, sa fac poze, o firma de amanet, vanzari aur si argint, imprumuturi si alte recuperari numita "RICARDO" ....Bravos, afara-i vopsit gardu'....inauntru' leopardu' ; PS rog cine a vazut firma in Bucuresti sa zica unde e! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri Eu am vazut, si trebuie sa-mi aduc aminte unde, sa fac poze, o firma de amanet, vanzari aur si argint, imprumuturi si alte recuperari numita "RICARDO" ....Bravos, afara-i vopsit gardu'....inauntru' leopardu' ; PS rog cine a vazut firma in Bucuresti sa zica unde e! Nu sa egzista asa ceva don' Semaca, pur si simplu tre' sa fie imposibil ... ca ma duc si-mi rup venele da la beregata cu dintii :ha: :ha: :ha: ... ca sa nu mai spun ca se uita soacra-mea la o telenovea unde futacu' principal, rau si meschin, se numeste chiar asa ... "vai steaua mea", nu putea sa ma cheme si pe mine Vasile, sau Ion ? ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri futacu' principal, rau si meschin, se numeste chiar asa ... "Futacu' "?!?!? :ha: :ha: :ha: :ha: Deci e noua ta porecla? :twisted: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri futacu' principal, rau si meschin, se numeste chiar asa ... "Futacu' "?!?!? :ha: :ha: :ha: :ha: Deci e noua ta porecla? :twisted: Vezi obraznicatura, ca odata mi te spun lu' emanuel ! :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri In ce limba? :ha: (Spaniola, cumva?) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri ...si asa incepe prima telenovela offroad :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Octombrie 31, 2008 Partajează Postat Octombrie 31, 2008 Re: dezvaluiri nu ma pricep la telenovele, dar cred ca personajul principal e ala de o da in populatie la greu si rupe inimile la tinerele si dornicele domnite....si face un fel de offroad sexual :twisted: .....sa se-ncadreze oare Dom' Koala in acest profil???? daca da, ma inscriu si eu....la open.... :ha: :ha: :ha: Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
paulbratu Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: dezvaluiri Cum spuneam...FELICITARI DOMNULUI GEPETTO :h5 It`s not that WHERE you go....it`s WHICH way you get there! Auto: TOYOTA 4Runner Moto: BMW K 100 RS, BMW K 1100 RS NU FURA!.....GUVERNUL URASTE COMPETITIA! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: dezvaluiri Aha, stiam eu ca e ceva putred in Danemarca :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: dezvaluiri http://www.semaca.com/ http://semaca.fr/ ...De asta pleaca Semaca atat de des din tara. : p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Max Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: dezvaluiri http://www.semaca.com/ http://semaca.fr/ ...De asta pleaca Semaca atat de des din tara. : p http://www.redscarlet.co.uk/ Hmmm. :grin: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 2, 2008 Partajează Postat Noiembrie 2, 2008 Re: dezvaluiri Off, Max ... M-ai prins. :p Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri http://www.semaca.com/ http://semaca.fr/ ...De asta pleaca Semaca atat de des din tara. : p :ha: :ha: :ha: ma ocup de igenizari, vidanjari si alte alea.... in schimb, site-ul tau red, este super promitateur! Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator koala Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri Da, da ... blonda promite multe :ha: :ha: :ha: ... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Boieru Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri Nu stiu daca e bine postata la "dezvaluiri", dar cineva mi-a furat numarul... Never drive faster than your guardian angel can fly... Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Clau4x4 Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri :ha . Genial. In sfarsit primul zambet pe ziua de luni. Isuzu Trooper 97, 3200cc , 180cp. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator nanuk Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri @red : sa pozezi asa provocateur, femeie aproape maritata....ce vor zice copiii afland din arhive ca mama lor a fost subiect de bale pe tastatura pt un forum intreg de barbati? :ha: :ha: :as :top :ft :B Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
cormosilviu Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri asta-i un ..BOIER scapatat,passat tdi... :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator redscarlet Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: dezvaluiri :ha: :ha: :ha: ma ocup de igenizari, vidanjari si alte alea.... in schimb, site-ul tau red, este super promitateur! Well... fac si eu ce pot, deh, fiecare dupa posibilitati... Cu criza asta economica ... :ha: :uameni :ha: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate