Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

dezvaluiri

gepetto

Postări Recomandate

Vizitator redscarlet

Re: dezvaluiri

@red : sa pozezi asa provocateur, femeie aproape maritata....ce vor zice copiii afland din arhive ca mama lor a fost subiect de bale pe tastatura pt un forum intreg de barbati? :ha: :ha: :as :top :ft :B

Stii ce-or sa zica?

Ca-i naspa site-ul... :ha:

@Max: eu ti-am zis sa nu le arati si altora... Mai, Max, mai... Ziceai ca stii sa tii un secret.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

@red : sa pozezi asa provocateur, femeie aproape maritata....ce vor zice copiii afland din arhive ca mama lor a fost subiect de bale pe tastatura pt un forum intreg de barbati? :ha: :ha: :as :top :ft :B

Stii ce-or sa zica?

Ca-i naspa site-ul... :ha:

@Max: eu ti-am zis sa nu le arati si altora... Mai, Max, mai... Ziceai ca stii sa tii un secret.

Spune mersi ca nu le-am aratat www.redscarlet.com . :grin: :grin: :grin:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Eu cred ca a cumparat Max domeniile si cu asta a creat "subiect de bale pe tastatura"...

Ce dreaq sa mai zic... asta e, nu fac discount, asta sa stiti. :grin:

@ Max

Merci. :ha: :twisted:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Pai tu crezi ca s-a inventat lejeria care sa-mi stea in cale atunci cand vine vorba de un adult listing serios? :grin: :grin: :grin:

Fapte, nu vorbe. :ha:

L.E. Bai, Geppe, ce provocasi aici cu topicul asta?

Link spre comentariu

@ Max

Merci. :ha: :twisted:

Pai io ce sa fac daca ti-ai ales si tu asa nume pompos? :roll: :p

Ca pe http://www.bogdan4x4.com nu e nimic...

Pe http://www.max.com gasesti ceva... Protection for your family from all the dangers on the internet cum sunt forumurile de exemplu :grin:

http://www.maxcom.ro e chiar una din vechile mele pagini de internet :grin:

www.koala.net e a lui ricardo :grin:

Este si www.mugur.com :grin:

Link spre comentariu

Vizitator redscarlet

Pai daca ala mi-a venit in minte? A fost asa, un flash din ala... Dar deh!, cum gura pacatosului adevar graieste...

Oricum, tot nu inteleg de ce n-ai pastrat secretul... nu era de ajuns ca stiai doar tu?

Acum.. baleste forumu' pe tastaturi, n-auzi? :ha:

Link spre comentariu

Pai daca ala mi-a venit in minte? A fost asa, un flash din ala... Dar deh!, cum gura pacatosului adevar graieste...

Oricum, tot nu inteleg de ce n-ai pastrat secretul... nu era de ajuns ca stiai doar tu?

Acum.. baleste forumu' pe tastaturi, n-auzi? :ha:

Red, eu nu sunt egoist. Impart totul cu prietenii mei. :grin:

Link spre comentariu

Niros is back :ha:

Bre Nirose ai dat bunatatea de mitsu catifelat pe un matiz :ha: :ha: sau te-a atins si pe tine criza economica mondiala :banana :banana :banana :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: un singur lucru ma nedumereste - cum reaku incapi in el :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha: :ha:

http://photofile.name/photo/vitalies/95222163/xlarge/102670713.jpg

Nu sunt trist - doar treaz...

"Cel mai greu e sa cauti o pisica neagra, intr-o camera scufundata in intuneric… Mai ales daca acea pisica nici nu exista”- Confucius

Link spre comentariu

• 2 săptămâni mai târziu...

Ratacind prin Ghencea, vad, ca semnele recesiunii se arata peste tot...lumea trista...abatuta...Dar, la un colt de cotitura, constat ca nasu' koala a gasit solutia iesirii din criza :ha: :ha: :ha: remarcati profesionalismul meticulos...doua ghisee...mortii cu mortii, vii cu vii :ha: :ha: :ha: serviciile comemorative extrem de complete...probabil din ciclul: ca asa-i placea lu' raposatu' :ha: :ha: :ha:

Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006

Membru Club T44

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare