Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Jante pajero

Bumbu

Postări Recomandate

Salutare, cine poate sa ma ajute cu niste sfaturi si eventual, cu niste solutii pentru montarea unor jante cu diametrul central (110mm) mai mare decat inelul de centrare (67.1mm) -- pajero 2002

Am auzit ca se pot face niste inele adaptoare, e adevarat, e safe?

De asemenea, vreau sa pun si niste distantiere de 40mm. Unde ar fi mai indicat sa pun inelele adaptoare, la distantiere sau la jante?

Am tot cautat pe net jante cu offset negativ, care sa potriveasca perfect ( CB 67.1mm) pe al meu pajero, n am gasit niciunde!! Jantele din pozele de mai jos au offset -44, e ok? Mai ales daca pun si diatantiere de 40mm? Va rog, niste sfaturi daca va pricepeti sau ati facut astfel de schimbari, update-uri ! Ms, o zi buna!

Screenshot_20170828-131744.thumb.png.303cab115c6fb30b4a6ab2786dcbd176.png

cerchio-in-acciaio-triangular-15-16-17-18-6-x-1397.jpg.5d3653049d915964d419d3973440dbbc.jpg

Screenshot_20170828-133434.thumb.png.aa2971c52cd292dcfc2cddbe89a69d74.png

5e83080cd1ea690f60a156b6438edba5_orig.jpg.d82588581746fa8505b49a681f8577f3.jpg

Editat de Bumbu
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Re: Shogun SWB 3.2 did - 2002 Equippe

Nu poti pune jante cu asemenea diferenta la gaura centrala.

2-3 mm mai acoperi cumva cu inele de centrare, dar 43 mm cu siguranta nu.

In afara de asta, flanse de 40 mm + et negativ la jante de 44 mm => rezulta un et total de -84 mm - enorm.

Eu zic sa te mai gandesti.

Cînd te-ai nascut, tu ai plîns, iar altii s-au bucurat. Traieste-ti viata astfel încît, cînd vei muri, toti sa plînga, iar tu sa zîmbesti.

Link spre comentariu

Re: Jante pajero

Cu inel de centrare sau fara jantele alea cu ET-44 vor atinge in caroserie daca nu ai masina ridicata din suspensie.

Gandirea corectã vine din experienta. Din nefericire experienta vine din gandirea gresita.
Link spre comentariu

salutare,

la MK3 stiu ca-ti trebuie o gaura de centrare mai mica pt jantele de tabla, insa mare grija din cate s-a mai discutat pe aici jantele de tabla ar atinge in etrieri pt ca sunt mai bombati din fire. Inca o chestia la MK3 se stie ca e o masina mai sensibila cand vine vorba de rulmenti deci jantele intoarse sau flansele mai taie din viata acestora. Cand ma framanta si pe mine problema asta m-am tot uitat pe un forum de prin Australia si baietii nu recomandau flanse mai mai de 2.8 cm, deci tu cu flanse de 4 plus jante cu et negativ o sa ai ceva probleme. Eu pe al meu am flanse de 3 si jantele lui stock. Colegii mai pot completa daca am omis ceva...

spor

apropo, fa un caulcul flanse de 4, jante cu et -4.4, te duci undeva la un 8.4 care ii imens. Plus ca daca nu ai masina inaltata vor atinge in caroserie, deci in concluzie arunci banii pe geam

Editat de waves
Link spre comentariu

... se poate inalta cu +5 cm , se pot scoate sorturile sau se pot ajusta , se pot taia pasajele rotilor sa incapa fara sa atinga , se pot decupa putintel chiar si pragurile si problema incaputului e rezolvata . Mai raman nerezolvate si nerezolvabile uzura rapida a casetei de directie si oscilatia necontrolata a rotilor care va face imposibil mersul cu viteza pe orice teren/asfalt . Viteza nu inseamna nici macar 100 kmh ... caz in care un MK3 e o pajura in captivitate .

Editat de cos

... sa fim corecti pana la capat !

Nu cere nimeni sa fii impecabil si un fel de varf de gama , doar corect e destul !

Link spre comentariu

... se poate inalta cu +5 cm , se pot scoate sorturile sau se pot ajusta , se pot taia pasajele rotilor sa incapa fara sa atinga , se pot decupa putintel chiar si pragurile si problema incaputului e rezolvata . Mai raman nerezolvate si nerezolvabile uzura rapida a casetei de directie si oscilatia necontrolata a rotilor care va face imposibil mersul cu viteza pe orice teren/asfalt . Viteza nu inseamna nici macar 100 kmh ... caz in care un MK3 e o pajura in captivitate .

Bravo Cos ai scris exact ce trebuia. Si crede-ma ca si eu am incercat sa merg cu al meu MK3 cu 100 de km/h pe autostrada... si am facut cu nervii de am fumat un pachet de tigari, pt ca stiam in capul meu ca masina poate insa m-am incapatanat sa merg asa ca mosii sa vad eu cat consuma :)) pt 1-2 litri in plus de motorina nu merita :))

Editat de Astral
MERITA ! NU "se merita ! http://forum.club4x4.ro/showthread.php?50746-Dictionar&p=740241&viewfull=1#post740241 .......Da-l-n mortii lui de "se merita" !!!
Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare