flyer Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 salutare, As vrea sa intreb ce stiti despre aceste trolii T-MAX - http://www.t-max.ro/index.php Are cineva , a avut? ...cum se comporta? merita sa dai bani pe el ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
sop Postat Octombrie 29, 2008 Partajează Postat Octombrie 29, 2008 Re: Troliu T-MAX ...citeste p-aici viewtopic.php?f=30&t=2219&st=0&sk=t&sd=a&start=15 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
nan florin Postat Noiembrie 1, 2008 Partajează Postat Noiembrie 1, 2008 Re: Troliu T-MAX Am eu unul montat pe care il folosesc la tractari auto. ti le recomand cu caldura. Al meu este de 11500 montat pe Nissan Patrol iar placa de fixare este de Wrangler modificata (foarte usor). Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Klez Postat Noiembrie 3, 2008 Partajează Postat Noiembrie 3, 2008 Re: Troliu T-MAX Am si eu EW 9500. Am tras un camion, 2 tractoare (din care unu era U 650 impotmolit) si pe mine de cateva zeci de ori din cele mai "adanci" momente. OMU'e inainte de toate! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Angler Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Troliu T-MAX Am si eu un 10000 pe samurai si problema lui majora (singura as putea zice), este VITEZA DE RECUPERARE. In rest, super jucarie, nu are glume in program, recomand. Sa fii domn e o intamplare, sa fii OM e lucru mare ! ------------------------------------------------ Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
semaca Postat Decembrie 1, 2008 Partajează Postat Decembrie 1, 2008 Re: Troliu T-MAX Si eu sunt multumit; m-a troliat fara sa cracneasca (de ex.pe urcarile prin padure de la Gura Humorului...). As fi vrut intr-adevar ceva mai multa viteza. Offroad Racing Romania - the ORIGINAL since 2006 Membru Club T44 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate