Rafy Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Buna seara . Vin cu o intrebare . Ce ulei de motor este recomandat pentru un Patrol y60 an96 , 2.8 td? Multumesc anticipat ! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 (editat) Re: Ulei motor Rd28t ulei 10w40 recomanda producatorul masinii, dar in functie de uzura motorului si regim de exploatare se foloseste si 10w50 sau 10w60(care pastreaza vascozitatea-este mai vascos decat 10w40- la temperaturile de exploatare) Editat Septembrie 4, 2017 de gamis Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Ulei motor Rd28t ulei 10w40 Ce fel de marca este indicat ? Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gamis Postat Septembrie 4, 2017 Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Ulei motor Rd28t Daca o sa cauti pe forum gasesti multa informatie si pareri. Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Rafy Postat Septembrie 4, 2017 Autor Partajează Postat Septembrie 4, 2017 Re: Ulei motor Rd28t Daca o sa cauti pe forum gasesti multa informatie si pareri. Tocmai , nu am găsit. Sau poate nu stiu sa caut. Rog sa ma ajute cineva Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Yonutz Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Ulei motor Rd28t 15w40, 10w40 sau 10w60 in functie de uzura motorului si de performantele care le doresti. Desi producatorul recomanda Valvoline eu folosesc de ani buni LiquiMolly ptr ca sunt multumit de calitatea uleiului. In egala masura este important intervalul de schimb, 6-8000km (odata pe an) ptr conditiile din Romania. In alta ordine de idei si mediul de filtrare (filtrul de ulei) e bine sa il inlocuiesti la fiecare schimb de ulei. In discutiile din sectiunea dedicata marcii s-au discutat de mai multe ori aceste aspecte. Asta daca doresti detalii suplimentare. consiliere - diagnoza - evaluare - recovery Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
KAROLOKW Postat Septembrie 5, 2017 Partajează Postat Septembrie 5, 2017 Re: Ulei motor Rd28t eu am mers pe lLM primul schimb si nu ma incantat apoi am pus Valvoline si am fost mult mai multumit... alegerea e a ta in functie de ce ...vrea muschiul tau cum se spune si in functie de cum ti se pare ca se comporta atelajul... si eu am mers pe recomandarea de aici cu LM si am fost proifund dezamagit... de ce? pai foarte simplu, imi manca ulei cam 2 litrii de la schimb la schimb... acum nu contest ca avea cateva sute de mii motorul si nu era ceva extraordinar sa haleasca ulei... da cu valvoline uleiul papat era mult mai putin... asa ca am mers cu Valvoline vreo 3 schimburi :) Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate