Sari la conținut
bbh_blocked_dnftl
  • GTC-banner-728.jpg.5cc46ba09a7dd8e0286229917ccf417d.jpg

• GTC-banner-300.jpg.0de16ddb1a65d423b7281e32d9bd2e76.jpg

Ulei motor Rd28t

Rafy

Postări Recomandate

Re: Ulei motor Rd28t

ulei 10w40 recomanda producatorul masinii, dar in functie de uzura motorului si regim de exploatare se foloseste si 10w50 sau 10w60(care pastreaza vascozitatea-este mai vascos decat 10w40- la temperaturile de exploatare)

Editat de gamis
Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

15w40, 10w40 sau 10w60 in functie de uzura motorului si de performantele care le doresti. Desi producatorul recomanda Valvoline eu folosesc de ani buni LiquiMolly ptr ca sunt multumit de calitatea uleiului. In egala masura este important intervalul de schimb, 6-8000km (odata pe an) ptr conditiile din Romania.

In alta ordine de idei si mediul de filtrare (filtrul de ulei) e bine sa il inlocuiesti la fiecare schimb de ulei.

In discutiile din sectiunea dedicata marcii s-au discutat de mai multe ori aceste aspecte. Asta daca doresti detalii suplimentare.

consiliere - diagnoza - evaluare - recovery

Link spre comentariu

eu am mers pe lLM primul schimb si nu ma incantat

apoi am pus Valvoline si am fost mult mai multumit... alegerea e a ta in functie de ce ...vrea muschiul tau cum se spune si in functie de cum ti se pare ca se comporta atelajul...

si eu am mers pe recomandarea de aici cu LM si am fost proifund dezamagit... de ce? pai foarte simplu, imi manca ulei cam 2 litrii de la schimb la schimb... acum nu contest ca avea cateva sute de mii motorul si nu era ceva extraordinar sa haleasca ulei... da cu valvoline uleiul papat era mult mai putin... asa ca am mers cu Valvoline vreo 3 schimburi :)

Link spre comentariu

• Creează nouă...

Informații Importante

Accesul pe Forum Club4x4 este conditionat de respectarea Regulamentului - Termeni de Utilizare