gepetto Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Cred ca sant purtator :bc am mai bagat pe unu in gasca ,un vecin de la munca tocma si-a luat un patrol GR In poza parcarea din fata firmei :jp1 :lr :tr :j Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 let me guess, e ala de prahova, la 3mii de euroi :wink: Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 :B el e Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
suzuker Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 cum le mai stiu eu pe toate... :lol: Faina masina, mai ales la pretul la care a luat-o, sa o stapineasca sanatos si bine a venit in gasca, daca e ros de ceva udatura, imediat vin si eu, ca de, doar 2 statii de ratb... :dr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
gepetto Postat Iunie 28, 2007 Autor Partajează Postat Iunie 28, 2007 adevarat ,pretz bun ,motor merge bine ,iara aspectu interior jalnic ,31 pe roate .buna de aruncat in off road I-am facut invitatie sa se inscrie la noi pi forum Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Marius C alias Turagmes Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 Cand am fost eu s-o cumpar zornaia transmisia....de te dadea afara din masina......parbrizul era spart....motorul scotea fum albastru....si interiorul arata de parca masina a stat 5 ani sub apa....noroi ....vrabii moarte in portbagaj.....poate i-au mai facut aia ceva ....sper sa-i mearga bine si sa aiba multe bucurii cu ea :jp1 :Gr Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Vizitator Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 sa-l poarte sanatos :dr1 Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 sa se bucure de ea! :1 Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
crysst Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 da nu e GR Nissan Patrol 3.3 SD Audi A4 1.9 TDI Mitu L200 2.5 DI-D Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
kato Postat Iunie 28, 2007 Partajează Postat Iunie 28, 2007 mai conteaza :grin: bine ca se ingroasa randurile celor cu dorinte de aventura in mud ! Patrol...lung...urat si dus cu pluta...nume de cod...Animalu !!! Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri Alte opțiuni partajare...
Postări Recomandate